پیتزا و ساندویچ

طرزتهیه پيتزا سبزيجات با فيبر بالا

پیتزا کاملا گیاهی و رژیمی یک وعده غذایی مناسب برای روزهای پاییزی

مواد لازم برای تهیه ی خمیر پیتزا (برای ۴ نفر):

آرد سبوس دار ۲ پیمانه ی سر پُر (۲۲۵ گرم)
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
کره ی پاستوریزه ی گیاهی یک سوم پیمانه (۵۰ گرم)
شیر پاستوریزه ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
نمک یک چهارم قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه ی پیتزا:

کدوی ورقه ورقه شده ۲ عدد
قارچ ورقه شده یک و نیم پیمانه (۱۱۵ گرم)
کنسرو ذرت دو سوم پیمانه (۱۱۵ گرم)
گوجه فرنگی حلقه شده ۲ عدد متوسط
پیاز خلال شده ۱ عدد متوسط
سیر خلال شده ۱ حبه
سس گوجه فرنگی ۴- ۳ قاشق غذاخوری
پنیر گودای رنده شده ۵۰ گرم
پنیر پیتزای رنده شده ۱۰۰ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن ۱ قاشق چای خوری
ریحان تازه برای تزیین مقداری


طرز تهیه

کره را به مخلوط آرد، نمک و بیکینگ پودر اضافه کنید تا به خورد آرد رود و حالت دانه دانه پیدا کند.
سپس شیر را تا حدی اضافه کنید که خمیر یکدستی به دست آید و به دست نچسبد.

طرز تهیه ی پیتزا:
روی یک سطح صاف، کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه، به قطر ۵/۲ سانتی متر پهن کنید.
خمیر حاصل را روی سینی فر که کمی چرب کرده اید قرار دهید. سپس سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بریزید و سطح آن را آویشن بپاشید.
پیاز و سیر را به صورت خلالی خرد کنید.
کدو و قارچ را که به صورت حلقه حلقه درآورده اید به مدت ۵-۷ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید تا سبزی ها کمی نرم شوند.
سپس سبزی جات و ذرت را روی خمیر بریزید.
گوجه فرنگی حلقه شده را روی آن بچینید.
نمک و فلفل را اضافه نمایید.
دو پنیر (گودا و پیتزا) را با هم مخلوط کنید و روی سطح پیتزا بریزید تا همه ی سبزی جات با پنیر پوشانده شود.
سپس پیتزا را در طبقه ی وسط فر که از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه ی سانتی گراد گرم شده، به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه قرار دهید.
پیتزای آماده را با ریحان تازه سرو نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید