مواد لازم : ( براي يك نفر)
فیلهمرغ : یک عدد
پياز : يك عدد
پنير خامه اي: ۲ قاشق غذاخوري
پنير پيتزا: به مقدار لازم
فلفل پاپريكا : اندكي ( اختياري)
اسفناج خرد شده و پخته : يك پيمانه
ذرت پخته شده : نصف پيمانه
زعفران و نمک و فلفل : به اندازه لازم
آبليمو : يك قاشق غذاخوري
روغن : به اندازه لازم .
آرد و آرد سوخاري به مقدار لازم
تخم مرغ : يك عدد زده شده
كلم بروكلي خرد شده و پخته : يك پيمانه
آب مرغ : يك پيمانه
فويل
طرز تهیه :
فیلهمرغ را آماده كرده و با بیفتک کوب به آرامی روی آنها ضربه بزنید.
سپس به آنها نمک و فلفل و زعفران و کمی آبلیمو زده تا گوشت مرغ طعمدار شود.
پیاز را به صورت نگیني خرد كرده و با زردچوبه تفت دهيد تا طلايي شود .
سپس زير شعله را خاموش كنيد.
اسفناج، ذرت، فلفل پاپریکا، پنیر خامه ای و پنیر پیتزا را به پياز داغ اضافه کنید و كمي نمک و فلفل بزنید
این مایه را روی فيله مرغ بمالید و کلم بروکلی خرد شده تفت داده شده را روی آن ريخته و مرغ را لوله کنید و در فویل بپیچیدرولت ها را هم ميتوان در فر قرار داد و هم سوخاري كرد:
روش اول: رولت مرغ در فر
بعد از آماده كردن رولت ها ، آنها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱/۵ ساعت با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
مرغ را از فر بیرون آورده و فویل را باز کنید و در ظرف مناسبی بچینید و پس از سرد شدن آن را برش داده و سس را روی آن بریزید و سرو كنيد.
روش دوم: رولت مرغ سوخاري
رولت ها را ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید، سپس در آرد بغلتانيد و سپس در زرده تخم مرغ مخلوط با نمک و فلفل بزنيد و در پودر سوخاری بغلتانيد و سرخ كنيد.
طرز تهيه سس مخصوص
در یک ظرف کوچک مقداری روغن بریزید و رب گوجه را در آن تفت داده، بعد آب مرغ را همراه نمک، فلفل، زعفران و اندكي آبلیمو به آن اضافه کنید و بجوشانید تا غلیظ شود.