بارک شکلات سفید
موادلازم:
شکلات سفید ۴۵۰ گرم
آلبالو خشک ½۱ پیمانه
مغز پسته ¼۱ پیمانه
روغن مایع ½۱ قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
شکلات را به روش بن ماری آب کنید اما قبل از اینکه همه شکلات آب شود کاسه را از روی آب داغ بردارید تا شکلات نسوزد. وقتی نیمی از شکلات ها آب شده اند آن را کناری گذاشته و به سرعت هم بزنید تا با حرارت موجود بقیه شکلات ها هم آب شوند.دما را دوباره چک کنید. حالا روغن را در آن بریزید تا به طور یکنواخت مخلوط شود. کم کم شکلات سفت می شود.
دوباره شکلات را به سرعت هم بزنید. مغز پسته ها و آلبالوهای خشک شده را در آن بریزید و هم بزنید. کمی از مغز و آلبالو خشک را برای روی شکلات نگه دارید.
یک سینی را با فویل بپوشانید، شکلات را روی آن پهن کنید طوری که ضخامت آن حدود ۱.۵ سانتی متر باشد. بقیه آجیل را که نگه داشته بودیم روی شکلات بپاشید.
سینی را در دمای اتاق بگذارید تا شکلات سفت تر شود.سپس آن را به تکه های زاویه دار و نامنظم بشکنید و در ظرف دربسته در دمای اتاق ذخیره کنید.
شکلات شیر عسلی ولنتاین
مواد لازم:
شکلات تلخ یا شکلات شیری : ۱۰۰ گرم
شکلات سفید : ۲۰۰ گرم
بیسکوییت پتی بور : ۳۰۰ گرم
شیرعسلی : ۴۰۰ گرم
گردو خردشده : ۵۰ گرم
طرز تهیه:
برای تهیه شکلات شیر عسلی ولنتاین ابتدا شکلات تلخ یا شکلات شیری را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری) ذوب کنید.
شکلات ذوبشده را با بیسکوییت پتی بور پودر شده، گردو و شیر عسلی مخلوط کنید و هم بزنید. از مخلوط به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و داخل دستتون گرد کنید.
شکلاتهای گرد را روی فویل بچینید.شکلاتها را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال یا فریز قرار دهید تا سرد شده و فرم بگیرد. وقتی شکلاتها حسابی سفت و محکم شدند، شکلات سفید را نیز به روش بن ماری یا داخل ماکروفر ذوب کنید.
حالا با استفاده از قاشق، شکلات سفید را به هر شکلی که دوست دارید روی شکلاتهای سرد بریزید. چون شکلاتها سرد هستند، شکلات سفیدی که روی آنها میریزید به سرعت میبندد. وقتی شکلاتهای سفید بسته شد، دوباره مقداری شکلات سیاه را ذوب کرده و این بار با استفاده از قیف روی شکلاتهای سفید بریزید و آنها را تزیین کنید.
شکلات مغزدار فندوقی ولنتاین
مواد لازم
کره بادام زمینی ۱۰۰گرم
کره۵۰گرم
شکلات تلخ یا شیرین ۴۰۰گرم
مغزفندق یا گردو یا مغز دلخواه
پودربیسکوییت پتی پور وانیلی ۱/۲پیمانه
پودرقند یا شکر الک شده ۱/۴پیمانه
طرزتهیه :
ابتدا شکلات را با کمی روغن بن ماری کنید کره ی بادام زمینی وکره ،را داخل ظرفی روی حرارت کاملا ملایم گذاشته تا آب شود ولی نسوزد پودرشکر را اضافه کرده هم میزنیم تا حل شود . پودر بیسکوییت را اضافه کرده و با ویسک هم میزنیم تا حالت خمیری پیداکند و مواد کاملا جذب هم شوند و از روی حرارت بردارید.
کمی شکلات آب شده را داخل قالب های مخصوص شکلات از جنس سیلیکونی ریخته قالب را خوب میچرخانیم تا دیواره ها کاملا به شکلات آغشته شود .
نیم ساعت زمان داده تا شکلات بگیرد.
از مایه ی کره ای با اندازه ی یک فندق کوچک برداشته یک طرف قالب گذاشته و کنار آن تکه ای مغز دلخواه بگذارید .
سپس از شکلات بن ماری شده روی مواد میانی ریخته تا کاملا هم سطح قالب شود بعد با پالت سطح قالب را صاف کنید .
بمدت ۳ساعت درون یخچال قرار دهید تا شکلات آماده شود.
تارتلت شکلاتی
مواد لازم برای خمیر تارتلت شکلاتی:
۲۲۰ گرم آرد
۱۲۵ گرم کره (خرد شده)
۶۰ گرم شکر قهوه ای
۲ قاشق سوپ خوری پودر کاکائو
۱ عدد سفیده تخم مرغ (زده شده)
مواد لازم رویه تارتلت شکلاتی:
۲۰۰ گرم خرما (بدون هسته)
۴ /۱ پیمانه آب گرم
۲ /۱ پیمانه شیر
۱ قاشق چایخوری آرد
۶۰ گرم گردوی پودر شده
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۱ پنسه نمک (معادل نوک قاشق چایخوری)
به میزان لازم مغزهای دلخواه
طرز تهیه :
کره، شکر قهوه ای و پودر کاکائو را روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید تا حدی که کره آب شود. دقت کنید نباید مواد داغ شود. سپس مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.
آرد را به مواد اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا یک دست شود. سفیده را با چنگال بزنید، آن را کم کم اضافه کنید؛ تا حدی که مواد انسجام پیدا کنند کافی است.
خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
حال خمیر را از یخچال خارج کنید. بین دو کاغذ روغنی قرار داده با وردنه باز کنید. به وسیله یک کاتر یا چاقوی تیز آن را برش بزنید و داخل قالب قرار دهید و با دست خمیر را داخل قالب حالت دهید؛ طوری که کل دیواره قالب هم پوشانده شود.
با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید و قالب ها را در سینی قرار دهید. به مدت ۱۵دقیقه در یخچال بگذارید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، روی تارتلت ها را با کاغذ روغنی و مغز ها بپوشانید و ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. سپس مغز ها را برداشته دوباره ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید.
تارتلت های آماده را از فر خارج کرده، داخل قالب خنک کنید. آنها را با مواد رویه پر کنید و دوباره به مدت تقریبی ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از پخت و خنک شدن کامل، آنها را از قالب جدا کنید.
روش تهیه مواد رویه تارتلت شکلاتی:
داخل ظرف مناسبی روی خرماهای بدون هسته آب گرم بریزید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا آنها نرم شود.
شیر و آرد را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر حل شود ولی نجوشد. سپس از روی حرارت برداشته خرمای له شده را اضافه کنید و بگذارید تا خنک شود.
پس از خنک شدن، سفیده تخم مرغ ، نمک و پودر گردو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
اگر خواستید که فقط از مغزهای آجیلی استفاده کنید کافی است مغزها را با کمی عسل مخلوط کنید سپس روی خمیر ریخته و در فر قرار دهید.
نکات
۱. از خمیر این شیرینی می توانید برای تارت میوه ای هم استفاده کنید.
۲. گر بخواهید خمیر ساده داشته باشید، پودر کاکائو را حذف کرده و به جایش از آرد استفاده کنید.
۳. این خمیر را می توانید مدت بیشتری در یخچال نگه دارید. فقط موقع استفاده دقت کنید حتما سرد باشد.
۴. این شیرینی را می توانید در قالب تارت بزرگ هم تهیه کنید.
دسرترافل توپی
مواد لازم :
کره نرم شده ½ فنج
شکر قهوه ای ¾ فنجان
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
آرد سفید ۲ و ½ فنجان
شیر تغلیظ شده شیرین یا شیر عسل غلیظ ۲ فنجان
بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
شکلات چیپسی ۱ فنجان
شکلات تخته ای
طرز تهیه:
برای درست کردن دسر ترافل توپی ابتدا شکر و کره را با مخلوط کن خوب بهم بزنید تا خامه ای و پفکی شود. وانیل را اضافه کنید و مجددا بهم بزنید. آرد و شیرعسل را یکی در میان و در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و در هر مرحله مخلوط کنید.
چیپس شکلاتی را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. با قاشق مخصوص کشیدن بستنی از مواد به صورت اسکوپی بردارید و روی کاغذ مومی قرار دهید و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
پس از ۲ ساعت اسکوپ های ترافل را در دستانتان گرد کنید و مجددا ۳۰ دقیقه دیگر آنها را در یخچال قرار دهید. شکلات تخته ای را ذوب کنید و بگذارید تا کمی خنک شود. سپس توپهای ترافل را درون شکلات بیندازید. سپس آنها را بیرون بیاوریدواگر خواستید میتوانید با انواع مغز های خرد شده ویا پودر نارگیل آنرا را آغشته کنید و مجددا
در یخچال قرار دهید تا شکلات روی آن سفت شود.
شکلات تروف ترکیه
مواد لازم:
۱.۵ پاکت بیسکویت پتی بور ساده
۱ لیوان شیر
۱ استکان پودر شکر
۲۵ گرم پودر کاکائو
۴۰ گرم یا قاشق غذاخوری سر پر کره
۱ لیوان فندق ریز آسیاب شده
برای پوشش دادن تروف ها:
۲۰۰ گرم شکلات شیری و تلخ
۲-۳ قاشق سوپخوری پسته یا بادام خرد شده
طرز تهیه:
بیسکویت ،فندق،پودر شکر،پودر کاکائو را آسیاب کنید رویش کره ی آب شده و شیر اضافه کنید تا زمانیکه مثل خمیر بشود ورز بدهید خمیر را روی میز کلفت باز کنید و مربعی شکل قالب بزنید میتوانید با چاقو برش بدهید نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدهید
شکلات را با روش بنماری آب کنید پسته یا بادام خرد شده را داخل شکلات اضافه کنید تروف هارا از یخچال در بیارید داخل شکلات غوطه ور کنید روی توری استراحت بدهید تا شکلات اضافی تروف ها گرفته شود داخل ظرف در بسته داخل یخچال قرار بدهید اگه خمیر تروف شکل نگرفت میتوانید بیسکویت آسیاب شده اضافه کنید میتوانید به شکل های مختلف مثل گرد یا با قالب های مختلف قالب بزنید.روی شکلات به دلخواه تزیین کنید.