دیزاین و طراحی خوراکی هاکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک ساده قلب و دیزاین

دستور پخت کیک اسفنجی قلبی ساده کیک خوشمزه دسری زیبا برای جشن ولنتاین و دیزاین چند مدل کیک قلبی

کیک اسفنجی :قلب

مواد لازم 

تخم مرغ: ۶ عدد

آرد: ۱۲۰ گرم

شکر: ۱۸۰ گرم

نشاسته ذرت: ۵۰ گرم

وانیل: یک چهارم ق چ

بیکینگ پودر: یک ق چ

پودر کاکائو : ۳۰ گرم

خامه (فرم گرفته): ۳۰ گرم

نسکافه : یک ق چ آب (برای حل کردن نسکافه):

یک دوم پیمانه گردو:

به مقدار لازم شکلات کریسپی:


طرز تهیه 

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده ها را داخل کاسه همزن ریخته و با دور تند بزنید تا پف کند. در این مرحله شکر را کم کم و در چند مرحله به سفیده اضافه کنید و همچنان با دور تند بزنید تا سفیده کاملا پف کرده و فرم بگیرد. ٫

زرده ها را به سفیده اضافه کرده و به مدت یک دقیقه بزنید. وانیل را نیز اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر، نشاسته ذرت و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و روی مواد الک کنید و به حالت دورانی با هم مخلوط کنید. ٫

ته قالب قلب را با کره چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. پس از سپری شدن مدت زمان ذکر شده تست کنید که یک پخته و روی آن چسبنده نباشد. سپس کیک را از فر بیرون آورده و داخل قالب خنک کنید. ترجیحا کیک اسفنجی یک شب بماند.

برای آماده کردن کیک آن را از قالب جدا کرده و کاغذ کف کیک را جدا کنید و کیک را از ارتفاع سه لایه کنید.

سطح لایه اولی را با نسکافه رقیق شده مرطوب کنید و با خامه فرم گرفته پوشانده، گردو خرشده و شکلات کریسپی را روی خامه ریخته یک لایه دیگر خامه بمالید. این کار را بین لایه های دیگر نیز انجام داده و کیک را خامه کاور کنید. سپس حدود ۲ساعت در یخچال گذاشته و بعد با فوندانت  قرمز یا خامه فرم گرفته ویا با ژله قرمز تزیین کند.




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید