مواد لازم جوجه چینی :
آرد گندم: یك لیوان
آرد برنج: نصف لیوان
آرد ذرت: نصف لیوان
بیكینگپودر: یك قاشق مرباخوری سرصاف
ماءالشعیر بدون طعم: یك شیشه
سیبزمینی: آب پز ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
سینهمرغ یك عدد كامل
نمك: به مقدار لازم
طرز تهیه جوجه چینی :
آرد گندم، آرد برنج، آرد ذرت، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط میكنیم. سپس كمكم ماءالشعیر را به مخلوط اضافه میكنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. سپس میگذاریم تا خمیر به مدت ۲ ساعت بماند.
سینه مرغ را به شكل فیله درمیآوریم. سپس فیلهها را در خمیری كه تهیه كردهایم، كاملا میغلتانیم تا هر دو طرف آنها خمیری شود. سپس فیلهها را در روغن سرخ میكنیم. فقط باید مراقب باشید كه فیلهها نسوزند، چون زود سرخ میشوند.
پس از این مرحله سیبزمینیهای آب پز و پیاز را به شكل حلقه حلقه برش میدهیم. سپس آنها را در همان خمیر میغلتانیم و در روغن سرخ میكنیم. البته بایستی توجه داشته باشید كه سیبزمینیها را جدا سرخ كنید و پیازها را جدا، یعنی با هم سرخ نكنید.
مزیت غذا این است كه با وجود اینكه سرخ میشود، روغن زیادی به خود جذب نمیكند. با این همه اگر بخواهید فیله سرخ شده همان مقدار كم روغن را هم نداشته باشد، میتوانید فیلهها را بعد از سرخ شدن، روی یك پارچه سفید تمیز قرار دهید تا روغن داخل آنها كاملا خارج شود.
مواد لازم Tso غذای چینی:
۲عدد سینه مرغ تکه تکه شده
۲ عدد تخم مرغ
کورن فلکس ( برشتوک)
۵ قاشق غذاخوری سس سویا
نمک و فلفل و کمی شکر
طرز تهیه Tso غذای چینی :
تخم مرغ ها را خوب بزنید و ادویه را به آن اضافه کنید ,حالا مرغ ها را دورن آن بخوابانید و کورن فلکس ها را کمی خرد کرده و مرغ را درون آن بگردانیدو در روغن سرخ کنید .( البته می توانید مرغ ها را بدون اینکه داخل تخم مرغ بزنید و آغشته به کورن فلکس کنید ، در روغن سرخ کنید) .
در ظرفی دیگر سس سویا و فلفل قرمز و شکر ریخته و مخلوط کنید حالا مرغ های سرخ شده را درون این سس بریزید و بگذارید تا مواد به خورد گوشت ها برود ،معمولا این غذا با کلم بروکلی سرو می شود.
مواد لازم برنج با سبزیجات به روش چینی :
برنج=۱ لیوان
پیاز=۱ عدد
كدو=۱ عدد
هویج=۱ عدد
فلفل دلمه=۱ عدد
سیب زمینی=۱ عدد
سینه مرغ=۱ عدد
نمك و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
ادویه كاری=۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه برنج با سبزیجات به روش چینی :
۱. برنج را به مدت نیم ساعت در آب بخیسانید.
۲. سبزیجات+مرغ را به صورت خلال خرد كنید.
۳. ابتدا پیاز خلال شده را همراه با كمی روغن در قابلمه تفت داده سپس بقیه سبزیجات را همراه مرغ و ادویه به آن اضافه كنید و با روغن تفت دهید. در قابلمه را به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا مرغ همراه با سبزیجات بپزد. در حین پختن مواد را با قاشق كمی هم بزنید تا ته نگیرد.
۴. برنج را پخته در آبكش بریزید.
۵. برنج آبكش شده را روی مواد درون قابلمه ریخته سپس درب قابلمه را گذاشته بگذارید برنج به مدت ۴۰ دقیقه الی ۱ ساعت دم بكشد.