طرز تهیه ته چین سبزیجات
مواد لازم
برنج ۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
ماست ۱ فنجان
زعفران دم کرده به میزان لازم
کرفس نازک خرد شده به صورت حلقه ای ۵۰ گرم
پیاز متوسط نگینی خرد شده ۲ عدد
هویج متوسط نگینی خرد شده ۲ عدد
نخود فرنگی ۱۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.
نخود فرنگی، پیاز، هویج، کرفس، کره و قارچ را خوب تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
ماست، تخم مرغ و محلول زعفران را خوب مخلوط کنید تا حباب بزند و سپس با قسمتی از برنج مخلوط کنید.
مخلوط حاصل را داخل قابلمهی تفلونی که قبلا کف آن را با روغن چرب کردهاید، بریزید.
لایه به لایه از سبزیجات تفت داده شده و برنج سفید روی آن بریزید و برنج را دم بگذارید.
حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد.
سوفله سبزیجات
مواد لازم
سیب زمینی پخته و حلقه شده ۳ عدد
هویج پخته و حلقه شده ۳ عدد
بادمجان سرخ شده ۳ عدد
گوجه فرنگی حلقه شده ۲ عدد
شیر ۱ لیوان
آرد ذرت یا آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری سرپر
زردچوبه، پودر سیر و کاری از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزای رنده شده ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
داخل ظرف نسوزی کمی روغن بریزید.
لایه لایه حلقههای سیب زمینی، بادمجان، حلقههای هویج، و حلقههای گوجه فرنگی را به ترتیب، کف ظرف بچینید.
شیر سرد را با ادویهها مخلوط کنید، آرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. اگر شیر سرد نباشد مواد به خوبی مخلوط نمیشوند.
شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به حباب زدن کند.
سس حاصل را روی سبزیجات چیده شده در قابلمه بریزید و روی آن جعفری خرد شده و پنیر رنده شده بپاشید.
قابلمه را در فر گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی سوفله طلایی شود.
توروک سیب زمینی
مواد لازم
سیب زمینی پخته ۴۰۰ گرم
آرد سوخاری ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
جعفری خرد شده ۱ پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
سیب زمینی را پخته، آن را بکوبید تا له شود و کناری قرار دهید تا سرد شود.
پس از اینکه سیب زمینی سرد شد، تخم مرغ را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پنیر پیتزا و جعفری خرد شده را به مایه سیب زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
مایه را به صورت لولههایی به طول ۱۰-۸ سانتیمتر درآورده، در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن سرخ کنید.
برنج مکزیکی
مواد لازم
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده ۳ عدد
جعفری خرد شده ۱ پیمانه
نخود فرنگی ۱ فنجان
برنج پخته ۳ لیوان
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق مرباخوری
ترخون تازه یا خشک خرد شده ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم شود و سپس نخود فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را به پیاز و نخود فرنگی در حال سرخ شده اضافه کنید و فرصت دهید تا حباب بزند.
جعفری، ترخون، نمک، فلفل قرمز و پودر سیر را اضافه کنید.
برنج پخته را درون ماهیتابه بریزید و مایه را آرام آرام اضافه کنید.
برنج را با مایه تفت دهید تا کاملا به خورد برنج رود.
پتاژ قارچ
مواد لازم
قارچ حلقه شده ۳۰۰ گرم
تره فرنگی خرد شده ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی نگینی خرد شده ۰.۵ کیلوگرم
شیر ۱ لیوان
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
سویا ۵۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرزتهیه:
سویا را از قبل خیس کنید، سپس آن را با چند قاشق آبلیمو بجوشانید و صاف کنید.
قارچ و تره فرنگی را در کره سرخ کنید و سپس سویا را به آن اضافه کنید.
نمک، فلفل، زردچوبه و رب را اضافه کرده و خوب با هم تفت دهید.
آرد را اضافه کرده و تفت دهید.
شیر را اضافه کرده و زمانی که به حباب زدن رسید، گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید، در حدی که گوجه فرنگی شکل خود را از دست ندهد.
کوکو لوبیای مکزیکی
مواد لازم
کنسرو لوبیا ۱ قوطی
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا آب لوبیا را با آرد مخلوط کنید. آب لوبیا باید سرد باشد تا آرد گلوله نشود.
لوبیا را جداگانه در ظرف دیگری بکوبید یا میکس کنید تا له شود و سپس تخم مرغها را خوب با آن مخلوط کنید تا یکدست شود.
مخلوط آب لوبیا و آرد را به مخلوط لوبیا و تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
سپس جعفری خرد شده را اضافه کنید، مواد را بچشید و نمک و فلفل آن را تنظیم کنید.
روغن را در ماهیتابه گرم کنید و مواد را در آن پهن کنید، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید کوکو بپزد.
یک طرف که سرخ شد، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود.