آشپزی ملل

طرز تهیه چند نوع غذا تابستانی

پخت غذا مناسب برای تابستان  پنینی آفریقایی و رول بادمجان و بیکن ایرلندی با طعم ژامبون مرغ دودی سولیکو

 پنینی آفریقایی، یک غذای ساده و خوشمزه

.این غذا پنینی مخصوص آفریقای جنوبی است که به سادگی می‌توانید در ساندویچ میکر درست کنید اگر هم دستگاه ساندویچ میکر ندارید به راحتی با استفاده از ماهیتابه و با فشار دادن درب قابلمه کوچکتر روی آن، پنینی درست کنید.

مواد لازم 

پیازچه دو ساقه

نان تست دو تکه

پنیر چدار  (رنده شده) نصف پیمانه

گوجه فرنگی یک عدد

سس چانتی به مقدار لازم

کره (نرم شده)  به مقدار لازم

روغن گیاهی به مقدار لازم


طرز تهیه 

پیازچه‌ها را در کاسه بریزید و با کمی روغن هم بزنید. یک ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، ماهیتابه را روی حرارت گرم کنید و پیازچه را در آن تفت دهید و وقتی نرم شدند آن‌ها را در کاسه بریزید و کنار بگذارید. حرارت گاز را کم کنید.

کره را روی نان‌های تست بمالید و بعد روی آن حدود یک سوم پنیر چدار بریزید و بعد گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل روی آن قرار دهید.

پیازچه تفت داده شده را به همراه باقی پنیر در پنینی بگذارید، سس چانتی را روی آن بریزید و تکه دیگر نان را روی مواد بگذارید و فشار دهید. پنینی را روی ماهیتابه بگذارید که نان قهوه‌ای شود(حدود دو دقیقه) کافی است تا  دو طرف گریل شود.


رول بادمجان و بیکن ایرلندی با طعم ژامبون مرغ دودی سولیکو

مواد لازم

ژامبون مرغ دودی یک بسته

بیکن ایرلندی سولیکو نصف بسته

بادمجان قلمی سه عدد

روغن زیتون به مقدار لازم

پنیر ریکوتا (خامه ای)۳۰۰ گرم

پنیر پارمسان (رنده شده) نصف پیمانه

پودر زیره و پودر سیربه مقدار لازم


طرز تهیه 

سه عدد بادمجان قلمی را بشویید و آن‌ها را به صورت طولی و نازک ورقه کنید. سپس آن‌ها را به مدت یک ربع در محلول آب و نمک بخیسانید. بعد گذشت از این مدت خشک‌شان کنید و در تابه رژیمی چرب شده با روغن زیتون گریل کنید و بپزید.

در این فاصله در تابه‌ای، ۳۰۰ گرم پنیر ریکوتا (خامه‌ای) بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. ژامبون مرغ دودی سولیکو را خرد کرده و به همراه کمی پودر زیره، پودر سیر و نصف پیمانه پودر پنیر پارمسان به صورت مرتب هم بزنید تا مثل سس یکنواخت و غلیظ شوند.

از این مواد روی هر ورقه بادمجان کباب شده بریزید و بادمجان را رول کنید. سپس یک برش بیکن ایرلندی سولیکو اطراف هر رول پیچیده و با یک خلال دندان آن را ثابت کنید و در فر قرار دهید تا زمانی که بیکن ایرلندی‌ها کاملا گریل شوند.بعد از آماده کردن همه رول‌ها آن‌ها را در ظرف دلخواه بچینید و روی آن را با برگ تازه نعنا تزیین کرده و سرو کنید.


کوفته کباب لذیذ و آسان

مواد لازم 

گوشت قرمز چرخ شده۴۵۰ گرم

پیاز رنده شده سه قاشق غذاخوری

سیر له شده چهار حبه

فلفل قرمزیک‌چهارم قاشق چای‌خوری

پودر فلفل شیرین نصف قاشق چای‌خوری

جعفری ساطوری شدهسه قاشق غذاخوری

فلفل سیاه یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

پودر گشنیزیک قاشق غذاخوری

پودر زیره یک قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل یک‌چهارم قاشق غذاخوری

نمک یک قاشق چای‌خوری

سیخ چوبی۲۸ عدد


طرز تهیه

پیش از شروع کار، سیخ‌ها را به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید.

حبه‌های سیر را با استفاده از گوشت کوب، هاون یا پشت چاقو، کاملا له کنید تا حالت نرم و خمیری پیدا کند. سپس گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید.

پیاز رنده شده، جعفری، پودر گشنیز، زیره، دارچین، پودر فلفل شیرین، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه و زنجبیل را مخلوط گوشت و سیر اضافه کنید. این ترکیب را به خوبی ورز دهید تا حالت چسبناک به خود بگیرد و مواد به طور کامل به خورد هم بروند.

در این مرحله از تهیه کوفته کباب، باید گوشت را به تعداد سیخ‌های چوبی تقسیم کنید. هر کدام از آن‌ها به صورت توپ‌های کوچک توی سینی بچینید و روی آن‌ها را بپوشانید. سینی مورد نظر را به یخچال منتقل کنید تا گوشت خود را بگیرید.

مدت زمان لازم برای استراحت مواد، حداقل نیم ساعت و حداکثر ۱۲ ساعت است.

دستگاه گریل را به روی حرارت متوسط قرار دهید و صفحه آن‌را با اسپری روغن چرب کنید.

هر کدام از توپک‌های گوشتی را از یخچال خارج کرده و به سیخ بکشید، برای این‌کار باید گوشت را در طول سیخ پخش کنید. پس از آن، کباب‌ها را روی روی صفحه گریل گرم قرار دهید، در طی این مدت زیر و رو کردن کباب‌ها فراموش نکنید. میزان پخت کوفته کباب به ذائقه شما بستگی دارد.

می‌توانید کوفته کباب را به همراه انواع سس مثل سس باربیکیو، سس هالندیز، سس مکزیکی و لیمو تازه نوش جان کنید.


خوراک مرغ با سس پارمزان

مواد لازم 

۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان

۲۰۰ گرم قارچ خام

۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان

۱ پیمانه آب مرغ

۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

۱/۳ پیمانه خامه صبحانه

۱/۲ قاشق غذاخوری آرد سفید

۱/۲ قاشق چایخوری سیر رنده شده

۲ قاشق غذاخوری کره

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه

ابتدا سینه مرغ رو از طول به دو قسمت مساوی میبریم و بعد با یه بیفتک کوب میکوبیمش تا نازک تر و نرم بشه.

حالا دو طرف سینه مرغ رو به نمک و فلفل آغشته میکنیم و داخل ماهیتابه ای که روغن زیتونمون رو داخلش ریختیم سرخشون میکنیم.

دو طرف مرغ رو طلایی کرده و خوب مغز پختش میکنیم و بعد مرغ هارو از داخل ماهیتابه در میاریم.

حالا قارچ هایی که خورد کردیم رو داخل همون ماهیتابه ریخته بهشون کمی نمک میزنیم و تفت میدیم تا بپزن و نرم بشن و آبشون هم تقریبا کشیده بشه.

بعد قارج هارو هم درمیاریم و داخل همون ماهیتابه کره و سیری که داشتیم رو میریزیم و سیر رو با کره کمی تفت میدیم تا بوی سیر بلند بشه.

حالا آرد رو به سیر و کره اضافه کرده و خوب با هم مخلوطشون میکنیم و در نهایت آب مرغ رو میریزیم و سریعا مخلوط شون میکنیم تا آرد گوله نشه.

بهتره مخلوط کردن موادرو با یه همزن دستی انجام بدیم تا مطمئن باشیم مخلوطمون یکنواخت میشه و هیچ آردی حل نشده باقی نمیمونه.

حالا خامه و پنیر پارمزان رو هم میریزیم و باز با همزن خوب همشون میزنیم تا مخلوطمون یکنواخت بشه.

در نهایت اجازه میدیم تا سسمون با حرارت ملایم بپزه تا جا بیوفته و قوام بیاد.

آخر کار مرغ سرخ شده و قارچ پخته رو اضافه میکنیم و میذاریم یکی دو دقیقه دیگه روی حرارت بمونن و بعد با جعفری تزیین کرده سرو میکنیم …

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید