فطایر پنیری غذایی عربی
فطایر پنیری یک غذای عربی است که می توانید مواد داخل آن را به دلخواه خودتان انتخاب کنید. اما این فطایر که با ترکیبی از پنیر و نعنا درست می شود طعمی متفاوت و به یاد ماندنی خواهد داشت. انتخاب نوع پنیر بستگی به خودتان دارد می توانید پنیر موزارلا یا ریکوتا و یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید در مواد به کار ببرید.
مواد لازم
پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم
جعفری تازه به مقدار لازم
نعنا تازه به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
سیاه دانه ½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای خمیر فطایر پنیری :
آرد ۲ و نیم پیمانه
نمک ½ قاشق چایخوری
مایه خمیر ۱ و نیم قاشق چایخوری
شکر ۲ قاشق چایخوری
روغن ۱ الی ۲ قاشق چایخوری
آب ولرم ۱ پیمانه
طرز تهیه
پنیر را در قطعات کوچک خرد کنید.
در آب سرد قرار داده سپس از آب بیرون آورده و له کنید.
تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید.
پنیرها را ریز و له کنید تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید
داخل ظرف جداگانه ای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر را با هم ترکیب کنید.
روغن را اضافه کرده و هم بزنید، آب را اضافه کرده و هم بزنید. سپس به مدت ۳ الی ۴ دقیقه خمیر را ورز دهید.
خمیر را داخل ظرف چربی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید.
روی سطحی که می خواهید خمیر را درست کنید کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید.
سپس خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کنید و با وردنه به شکل تخم مرغی در بیاورید.
۱ قاشق غذاخوری مواد در مرکز خمیر بریزید.
لبه های خمیر را به شکل مورب تا کرده و به هم وصل کنید تا خمیر به شکل قایق در بیاید.
بعد از درست کردن خمیرها آن ها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
سپس روی آن ها را کره بمالید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
صفیحه
یک غذای تند عربی ک خیلی سریع آماده میشود،
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز (نگینی خرد شده) ۱ عدد
گوجه فرنگی (نگینی خرد شده) ۱ عدد
فلفل چیلی کوچک (خرد شده) ۱ عدد
جعفری (خرد شده) یک سوم پیمانه
خلال بادام ۲ قاشق سوپخوری
رب انار ۱ قاشق سوپخوری
پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز یک سوم قاشق چایخوری
پودر زیره یک سوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نان پیتا ۴ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.
گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.
مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۸ دقیقه بپزید.
فاصولیا با مرغ و لوبیا سفید غذایی عربی
خورش فاصولیا یا همون لوبیا سفید با مرغ یکی از غذاهای عربی است .
مواد لازم :
لوبیا سفید خیس شده ۱/۵ پیمانه
مرغ یا گوشت نیم کیلو
آب مرغ یا آب گوشت ۴ پیمانه
پیاز متوسط ریز شده ۱ عدد
سیب زمینی نگینی خرد شده ۲ عدد
نمک ، فلفل و آویشن به میزان لازم
پوره گوجه فرنگی ۱ پیمانه
رب گوجه ۲ ق غ
سیر ۲ حبه
روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا در ظرفی لوبیا سفید که را خیس کرده بودیم نیم پز می کنیم .
در ظرفی دیگر پیاز را تفت داده سیر ریز شده را اضافه می کنیم و سپس مرغ را اضافه کرده و چند دقیقه سرخ میک نیم بعد پوره گوجه را ریخته تا رنگش تغییر کند سپس ادویه های مورد نظر را می ریزیم سپس آب مرغ و لوبیا را اضافه کرده تا مرغ پخته شود .
سیب زمینی ها را که از قبل کمی سرخ کرده ایم به خورش اضافه میکنیم و به مدت ۴۰ دقیقه می گذاریم تا کم کم خورش غلظت پیدا کند و جا بیفتد .
خورشت فاصولیا آماده می باشد .