آشپزی ملل

طرز تهیه فریتاتا با پنیر کوکو ایتالیایی

پیش غذای مجلسی و فانتزی برای مهمانی بسیار خوشمزه

مواد لازم فریتاتا با پنیر
تخم مرغ درشت ۸ عدد قارچ متوسط ۸ عدد
شیر پر چرب ۱/۲ پیمانه اسفناج تازه و ریز ۲۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری پنیر بز یا فتا ۹۰ گرم
فلفل دلمه قرمز ۱/۲ عدد نمک به مقدار لازم
پیاز سفید ۱/۲ عدد فلفل سیاه به مقدار لازم
کدو سبز ۳/۴ پیمانه ریحان ۲ دسته کوچک
گوجه گیلاسی ۲ پیمانه


طرز تهیه

سبزیجات را ابتدا خرد و ریز کنید و سپس اندازه گیری نمایید. یک لیوان دسته دار معمولی

بهتر است در تهیه این فریتاتا از پنیر بز استفاده شود اگر به پنیر بز دسترسی ندارید از پنیر فتا یا سفید استفاده کنید.

از سبزیجات تازه و جوان استفاده نمایید تا غذایی خوشمزه تر و سالم تر داشته باشید.

در ظرف بزرگی ۸ عدد تخم مرغ را بشکنید.

شیر را اضافه نمایید.

نمک و فلفل سیاه را به تخم مرغ و شیر بیفزایید. استفاده از فلفل سیاه در این مرحله برای گرفتن بوی زهم و بد تخم مرغ است . بهتر است از قلقل سیاه تازه آسیاب شده استفاده نمایید.

تخم مرغ ها را به خوبی هم بزنید. برای هم زدن تخم مرغ از هم زن دستی استفاده کنید .

لازم نیست همزن را خیلی محکم تکان دهید . در این صورت میزان هوای زیادی داخل تخم مرغ خواهد شد و باعث باد کردن سطح فریتاتا می شود. به آرامی و با سرعت متوسط تخم مرغ ها را با مواد دیگر بزنید تا از لختگی در بیاید.

سایر مواد را خرد و آماده کنید.

اسفناج ها را به خوبی بشویید و خشک کنید.

پیاز ، کدو، فلفل دلمه و قارچ را نگینی خرد کنید. سایز قارچ باید درشت تر باشد ولی بقیه مواد نگینی خرد شود.

گوجه گیلاسی ها را نیز تمیز بشویید و آب اضافه آن را بگیرید.

تابه نچسبی را روی حرارت بگذارید تا گرم شود . سپس یک قاشق از روغن زیتون را داخل تابه بریزید تا کمی گرم شود. دقت کنید دمای روغن زیتون نباید بالا برود.

پیاز را به روغن اضافه کنید . باید پیاز را آنقدر حرارت دهیم تا سبک شود سپس فلفل دلمه را اضافه کنید.

بعد از اینکه فلفل دلمه ای را کمی تفت دادید کدو را اضافه نمایید . حدود ۴ دقیقه با حرارت متوسط مواد را بپزید.

بعد از نرم شدن سبزیجات و پایان زمان پخت آنها را از تابه خارج کنید.

۱ قاشق روغن زیتون در تابه بریزید و بعد از گرم شدن روغن گوجه را اضافه نمایید.

گوجه ها را روی حرارت متوسط تفت دهید تا آب آنها گرفته شود و پوسته رویی آنها کاملا نرم و جدا شود. این مقدار گوجه حدود ۳ دقیقه زمان نیاز دارد.

سپس قارچ ها را اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید.

در انتها اسفناج را اضافه کنید و با مواد تفت دهید تا کمی پخته شود و آب آن کشیده گردد.

مواد را با هم ترکیب کنید و ۱ دقیقه تفت دهید.

مواد را به شکل یک لایه در ته تابه صاف کنید و مخلوط زده شده ی تخم مرغ و شیر را به سبزیجات اضافه نمایید.

شعله گاز را کم کنید و درب تابه را بگذارید .

حدود ۵ تا ۷ دقیقه طول می کشد که یک سمت فریتاتا کامل بپزد.

لازم نیست فریتاتا را برگردانید. بهتر است شعله ملایم باشد و درب تابه را نیز ببندید تا تخم مرغ ها به خوبی بپزد.

بعد از ۱۰ دقیقه پنیر بز یا فتا را روی فریتاتا رنده کنید.

بعد از پخت کامل تخم مرغ ها که حدود ۱۵ دقیقه طول می شد. درب تابه را بردارید و اجازه دهید تا فریتاتا خودش را به خوبی بگیرد. بعد از ۳ دقیقه فریتاتا آماده است .

 

فریتاتا را می توانید به عنوان صبحانه نیز میل کنید. برای این کار می توانید سبزیجات را از شب قبل آماده کنید و تفت دهید و در وعده صبحانه تخم مرغ را اضافه کنید و فرصت دهید تا فریتاتا بپزد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید