آشپزی سالم

طرز تهیه چند نوع پنکیک برای صبحانه

یک صبحانه خوشمزه با انواع پنکیک ساده موزی وشکلاتی مقوی

پنکیک خانگی

مواد لازم

بیكینگ پودر: یك قاشق غذاخوری

شكر: ‌یك قاشق غذاخوری

نمك: ‌نصف قاشق چای‌خوری

شیر: یك و نیم پیمانه

تخم‌مرغ: یك عدد

كره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق


طرز تهیه 

شكر، آرد، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنید.

تخم‌مرغ و شیر را به مخلوط اضافه كنید و با استفاده از یك همزن، آن‌ها را خوب با هم مخلوط كرده تا نرم و روان شوند.

در یك تابه نچسب، كره را ذوب كنید.

یك چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانی‌كه رویه آن پف كرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنكیك را برگردانده و طرف دیگر را ۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی كه قهوه‌ای رنگ شود حرارت دهید


پنکیک مغزدار با شکلات نوتلا

مواد لازم 

آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ: ۱ عدد

شیر: ۱ و ۱/۲پیمانه

شکر: ۴ قاشق غذاخوری

بکینگ‌پودر: ۱ قاشق چایخوری سر پر

کره: ۲ قاشق غذاخوری

شکلات نوتلا: ۱۴ قاشق غذاخوری

نمک: ۱ پینچ

وانیل (اختیاری): ۱/۸ قاشق چایخوری

توت‌فرنگی (اختیاری): به میزان لازم

طرز تهیه


برای تهیه پنکیک مغزدار ابتدا شکلات‌های نوتلا و یا هر شکلات صبحانه دیگری که در دسترس دارید را به صورت مدور روی کاغذ روغنی پهن کنید و در فریزر به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت دهید.

مواد خشک شامل آرد، نمک ( به میزانی که مابین دو انگشت جای گیرد)، شکر، وانیل و بکینگ‌پودر را در ظرفی با یکدیگر مخلوط کنید.

وسط ظرف حاوی مواد خشک را گود کنید و تخم مرغ و شیر را به آرامی به آن اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا زمانی که کاملا صاف و یکدست شوند.

از مواد به اندازه ۱/۴ پیمانه بردارید و کف تابه که با ۱/۲ قاشق غذاخوری کره ذوب‌شده گرم شده است بریزید. سپس یکی از شکلات‌ها را روی آن قرار دهید و سریعا از مواد پنکیک کمی کمتر از دفعه اول روی شکلات بریزید و سطح پنکیک را صاف کنید.

در نهایت زمانی که اطراف پنکیک به رنگ طلایی تغییر رنگ داد پنکیک را برعکس کنید و طرف دیگر را نیز سرخ کنید.

شکلات صبحانه،نوتلا،پنکیک،طرز تهیه پنکیک مغزدار با شکلات صبحانه نوتلا

این کار را تا انتها ادامه دهید و در صورت تمایل پنکیک‌ها را با تکه‌های میوه تازه سرو نمایید.

مزیتی که تهیه پنکیک مغزدار با شکلات صبحانه نوتلا نسبت به سایر پنکیک‌ها دارد این است که نیازی به اضافه کردن عسل و مربا و سایر شیرین‌کننده‌ها ندارد.


پنکیک موز

مواد لازم:

آرد الک شده: یک دوم پیمانه

بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری

شکر: یک قاشق سوپخوری

شیر (پرچرب): دو سوم پیمانه

سفیده تخم مرغ : یک عدد

کره ذوب شده : یک قاشق چایخوری

عسل : یک دوم پیمانه

موز (حلقه شده) : ۱ عدد


طرز تهیه:

آرد، بیکینگ پودر و شکر را در ظرفی مناسب مخلوط کرده و سپس شیر، سفیده تخم مرغ، کره و سه قاشق سوپخوری عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

سپس موز را افزوده، هم بزنید.کف تابه نچسب را به وسیله برسی با کمی روغن چرب کنید (از اسپری روغن نیز می توان استفاده کرد) و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس یک چهارم از مخلوط (مایه پنکیک) را در تابه بریزید.

روی حرارت ملایم، دو طرف آن را بپزید. بقیه مخلوط را نیز به همین ترتیب درست کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید و باقی مانده عسل را نیز روی آن ریخته و سرو کنید.

نکات:

▪ این پنکیک را با انواع میوه ها می توان تهیه کرد.

▪ به جای عسل می توان از انواع سس های میوه استفاده نمود.

▪ پنکیک را تا حدی بپزید که دو طرف آن کمی طلایی شود.

▪ پس از طلایی شدن از روی حرارت بردارید و روی پایه سیمی قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس سس را اضافه کنید تا شکل خمیری به خود نگیرد.


پنکیک شکلاتی

مواد لازم :

پودر شکر ۳۰ گرم
خامه پر چرب ۲۳۵ گرم
شیر ۳۵۰ میلی لیتر
وانیل ۲ قاشق چای خوری
روغن گیاهی ۴٫۵ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۲۵ گرم
آرد ۱۷۵ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شکلات آب شده ۹۰ گرم
توت فرنگی (یا هر میوه دلخواه) به مقدار لازم


طرز تهیه:

آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو، وانیل، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

سپس روغن و شیر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.

یک ماهی تابه نچسب را با کمی روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط بگذارید. وقتی ماهی تابه گرم شد، حدود ۱/۴ فنجان یا ۶۰ میلی لیتر از مواد را برای هر پنکیک در ماهی تابه بریزید تا لایه زیرین پنکیک آماده شده و لایه رویی حالت حباب دار شود.

سپس با قاشق چوبی، پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز آماده شود.
این کار را تا جایی تکرار کنید که کل خمیر استفاده شده و پنکیک ها آماده شوند. سپس اجازه دهید پنکیک ها کاملا خنک شوند.

خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد. سپس حدودا ۳ قاشق مرباخوری خامه روی یک طرف پنکیک ها پخش کنید.

بعد با کمی خامه و توت فرنگی یا هر میوه دلخواه، تزئین کنید.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید