آلبالو گلاسه ترش و خوش طعم
مواد لازم
آلبالوی تازه ۲۵۰گرم
آب سرد ۱پیمانه
نمک ۱قاشق چایخوری
بستنی وانیلی ۴اسکوپ (توپک)
خامه به میزان لازم برای تزیین
طرز تهیه
۱.برای تهیه این نوع گلاسه باید آب میوه طبیعی داشت و سپس بستنی را به آن افزود .برای تهیه آب میوه ابتدا آلبالوی تازه را ازدرون مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره درآید بهتراست .
۲.برای خنک ترشدن گلاسه قبل ازاستفاده از آلبالو آن را ۲تا۳ساعت درون فریزربگذارید تا به صورت یخ زده در آید.
۳.آب سرد را به پوره آلبالو اضافه کنید و کاملاً با هم مخلوط کنید.نمک را به مخلوط بیفزایید و دوباره مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.
۴.بعد ازاینکه آب میوه کاملاً آماده شد ،لیوان یا جام مورد نظر برای سرو گلاسه را با چهاراسکوپ (توپک)بستنی وانیلی پر کنید
۵.و با مخلوط آب آلبالو به آرامی لیوان یا جام را پرکنید تا رنگ بندی گلاسه کاملاً حفظ شود
۶.درآخرمی توانید برای تزیین از خامه و دانه های آلبالو استفاده کنید.
نوشیدنی جذاب با طعم آلبالو ، “لایم چری”
مواد لازم
سودا : یک چهارم لیوان
یخ : به مقدار لازم
شربت آلبالو : یک سوم فنجان
آب لیموترش : نصف فنجان
آب آلوورا : نصف فنجان
طرز تهیه
برای درست کردن این نوشیدنی خوشمزه در داخل یک لیوان شربت آلبالو را بریزید و بعد تا نصف لیوان را با تکه های یخ خرد شده پر کنید.سپس آب آلوورا را اضافه کنید و روی آن سودا و آب لیمو را بریزید و برای تزیین میتوانید از برش توت فرنگی یا لیمو ترش استفاده کنید.هنگام خوردن این نوشیدنی لایه لایه بودن مواد را حس خواهید کرد.
نکته
برای داشتن طعم واقعی و فوق العاده این نوشیدنی لازم است مواد را به خوبی هم بزنید
“میلک شیک آلبالویی”
مواد لازم
آلبالو یخ زده ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
بستنی آلبالویی نیم لیتر
طرز تهیه
تمامی مواد را در مخلوط کن ریخته و با درجه تند می زنیم تا کاملاً مخلوط و کشی شود. سپس آن را در چهار لیوان ریخته و سریعاً سرو می نماییم.اگر بخواهیم آن ها را مدتی نگه داریم باید در یک ظرف مقداری یخ ریخته و لیوانها را درون ظرف یخ قرار دهیم.
اسموتی آلبالو” و توت فرنگی
مواد لازم
آلبالو * نصف لیوان
آب آلبالو * ۱ لیوان
بستنی وانیلی * ۱ لیوان
شکر * ۴ قاشق غذاخوری
توت فرنگی * ۳۰۰ گرم
خامه صبحانه * ۱۰۰ گرم
طرزتهیه
برای درست کردن این اسموتی خوشمزه ابتدا باید آلبالو ها را تمیز کنید و هسته آن را در بیاورید و به همراه آب آلبالو ، شکر ، بستنی ، توت فرنگی و خامه در دستگاه مخلوط کن بریزید و هم بزنید. اسموتی را در لیوان های مورد نظر سرو کنید و با توت فرنگی یا آلبالو تزیین کنید.
شربت آلبالو با تکنیک جالب برای خوشمزه شدن
مواد لازم
آب آلبالو:۴ لیوان(در حدود یک لیتر)
شکر:دو کیلو
وانیل:یک قاشق چایخوریشربت آلبالو
طرز تهیه
برای درست کردن این شربت خوشمزه باید آب آلبالو را با شکر مخلوط کنید و بگذارید تا چند ساعت بمانند و شکر کاملا در آب آلبالو حل شود.سپس آن را روی حرارت بالا قرار میدهیم تا به جوش بیاید و بعد از جوشیدن ۱۵ الی ۲۰ دقیقه همچنان روی حرارت قرار دهید تا با دمای ملایم به آرامی بجوشد و شربت غلیظ شود.
بعد وانیل را داخل شربت بریزید و بعد از چند جوش شربت را از روی حرارت بردارید.شربت خنک شده را از صافی رد کنید . شربت آلبالوی درست شده باید کاملا ته نشین شود.به مقدار لازم در لیوان بریزید و با آب سرد مخلوط کنید و هنگام سرو از چند تکه یخ استفاده کنید
نکته های درست کردن شربت آلبالو
هنگامی که آلبالو های شما مقداری ترش بود می تواند میزان شکر را بالا ببرید.
اگر مشاهده کردید که طعم شربت آلبالو باب میل تان آنچنان نیست می توانید از مقداری وانیل هم استفاده کنید.