آشپزی شیرینکیک و شیرینی

طرز تهیه کانولی سیسیلی ایتالیایی

کانولی شیرینی سنتی جزیره سیسیل ایتالیا محسوب می شود و به عنوان دسر ایتالیایی

مواد لازم برای خمیر:

۲۰ گرم کره
۱۰۰ گرم تخم مرغ
۶۰گرم آب سیب
۱ عدد لیمو برای رنده کردن پوست آن
یک قاشق غذا خوری دارچین
۲۰ گرم شکر
۲۵۰ گرم آرد


برای مواد داخل شیرینی:

۵۰۰ گرم شیر
۱۶۰ گرم پوست پرتغال رنده شده برای تزیین
۴۰ گرم اسانس پرتغال
۱۵۰ گرم شکر
۱۲۰ گرم شکلات آب شده
٢ فنجان خامه


طرز تهیه:

۱. پوست لیمو را رنده کنید و کنار بگذارید.

۲. کره و شکر را مخلوط میکنیم و ارد را کم کم اضافه میکنیم . مواد مخلوط شده را درمیکسر ریخته و باقی مواد را کم کم به آن اضافه میکنیم و خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند

۳. بعد از یک ساعت که خمیر را از یخچال بیرون آوردیم آن را باز میکنیم و با قالبی بصورت دابره شکا جدا میکنیم و مطابق شکل دور قالب استوانه ای شکل میپیچیم و در روغن داغ شده سرخ میکنیم

۴. شکر و اسانس پرتغال و شیر و خامه را مخلوط میکنیم

۵. با برس مخصوص شیرینی شکلات آب شده را داخل خمیر سرخ شده میزنیم و توی خمیر را با مواد مخلوط شده از شکر و شیر و اسانس پرتغال پر میکنیم

۶. از پوست پرتغال برای تزیین استفاده میکنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید