سالاد

طرز تهیه سالاد چچن ترکیه‌ای یک سالاد تابستانی

سالاد ماکارونی مخصوص یک پیش غذا و غذای اصلی خوشمزه روزهای گرم تابستان

مواد لازم

سینه مرغ: ۱ عدد

خیارشور نگینی خرد شده: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

کنسرو ذرت: ۱ عدد

ماکارونی فرمی پخته و آبکش شده: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

کاهو: ۱ عدد کوچک

پیازچه یا پیاز قرمز: ۱ عدد کوچک و نگینی خرد شده (اختیاری)

ماست یونانی یا چکیده: ۱ و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار

سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

شوید تازه و ساطوری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

پودر سیر: ۱ قاشق غذاخوری

نعناع خشک: ½ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم


طرز تهیه

مرغ را با پیاز و ادویه بپزید (می‌توانید مرغ را به صورت گریل هم آماده کنید). ‌وقتی مرغ پخت صبر کنید تا سرد شود و سپس ریش ریش یا نگینی خرد کنید. ماکارونی را هم بپزید و آبکش کنید (اگر می‌خواهید سالاد چچن را رژیمی‌تر درست کنید می‌توانید ماکارونی را هم حذف کنید).

سپس مرغ خرد یا ریش شده را با ماکارونی پخته، کاهو خرد شده و سایر مواد ترکیب کنید. به جای ذرت از نخود فرنگی هم می‌توانید استفاده کنید. ماست یونانی یا چکیده و سس مایونز را هم اضافه کرده و نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و نعناع خشک را هم در سالاد بریزید. در صورت تمایل روی سالاد را با گوجه گیلاسی تزیین کنید.

تمام مواد را خوب هم بزنید. سالاد چچن را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا بهتر مزه‌دار شود. سالاد چچن یک سالاد مرغ و ماکارونی مخصوص و در عین حال ساده و خوشمزه است. این پیش غذا را می‌توانید با نان تست و یا حتی به عنوان غذای اصلی شام و ناهار سرو کنید. اگر می‌خواهید یک سالاد ماکارونی و مرغ سالم و رژیمی داشته باشید می‌توانید سس مایونز را حذف کنید. در ترکیب این سالاد ماکارونی از انواع ژامبون و کالباس و سوسیس هم می‌توانید استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید