آشپزی سالم

طرز تهیه فینگر فود ساده و خوشمزه

دستور پخت چند نوع فینگر بسیار شیک ومتنوع مناسب تولد و مهمانی ها

فینگر فود قارچ و اسفناج:

مواد لازم:

قارچ متوسط۲۰ عدد
کره۱ ق غ
سیر خرد شده ۲ حبه
اسفناج تازه۴ فنجان
پنیر خامه ای۲۳۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
خرده نان۱/۴ فنجان
پنیر پارمسان۱/۴ فنجان


طرز تهیه:

ابتدا فر را روشن و روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
سپس ساقه های قارچ ها را جدا کرده و به خوبی خرد کنید.
سپس در داخل کره آب شده همراه با سیر ها به خوبی تفت دهید.
اسفناج خورد شده را اضافه و هم بزنید.
سپس پنیر خامه ای , نمک و فلفل را اضافه کنید.
مجدد هم بزنید.
مخلوط آماده شده را داخل سر قارچ ها بریزید.
در ظرفی پنیر پارمسان و خرده نان را هم زده و روی قارچ ها و مواد بریزید.
در نهایت به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روی فر قرار دهید.

نکته

برای خرده نان می تونید از نان تست و یا نان ساندویچی استفاده کنید.


کیک ژامبون :

مواد لازم:

۲ فنجان سس مایونز
فلفل سیاه مقداری
۱ ق چ سبزی خشک معطر ( مثل ریحان یا شوید یا ترخون یا…)
نصف ق چ پودر سیر
نان تست به تعداد لازم
پنیر ورقه ای ۲۰۰ گرم
خیار شور به تعداد لازم
ژامبون ۲۰۰ گرم
هویج پخته شده بزرگ ورقه ای به تعداد لازم.


طرز تهیه :

داخل یک کاسه سس مایونز، فلفل سیاه، پودر سیر، سبزی خشک معطرتونو مخلوط میکنید .
حالا نان تستهارو برداشته اول یک لایه سس مایونز رو نون کشیده بعد پنیر میزارین .
دوباره یک لایه دیگه نان بعد سس بعد خیارشور.
دوباره نان بعد سس بعد ژامبون .
در آخر نان بعد سس بعد هویج .
بعد کیک آماده شده رو به ابعاد ۱/۵ در ۱/۵ کات کرده.
داخل یک سینی داخل یخچال میزارین به مدت حداقل۳ساعت.


توپ سیب زمینی 

مواد لازم 

۲ سیب زمینی
کره ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
۱ تخم مرغ بزرگ
۱ فنجان پودر سوخاری
۱/۲ فنجان فلفل خرد شده پنیر
۱/۲ قاشق چای خوری پودر سیر
۱ قاشق چای خوری جعفری خشک
۱/۳ فنجان پنیر پارمسان ریز خرد شده


طرز تهیه

له کردن سیب زمینی و اضافه کردن تمام مواد به آن به غیر از تخم مرغ
مخلوط سیب زمینی را به شکل توپ در آورید
هر توپ سیب زمینی له شده را با زرده تخم مرغ آغشته کنید
سپس آن را داخل پودر سوخاری قرار دهید.
ظرف گودی را روی حرارت بگذارید توپ در روغن ببندازید ، تا طلایی شود.
توپ ها را بر روی حوله کاغذی بگذارید
هر توپ را با یک سیخ کباب چوبی ضخیم تزیین کنید


کاناپ لبو

مواد لازم :

لبو بزرگ ۱ عدد
سرکه سیب ۱فنجان
تعدادی پیازچه (خورد شده جهت تزیین)
۱عدد پرتغال(خورد شده جهت تزیین)
هویج رنده شده (جهت تزیین) مواد سس:
آب لیمو مقداری کم
گردو خورد شده ( در صورت تمایل)
ماست چکیده ۱فنجان


طرز تهیه:

ابتدا لبوها رو با مقداری شکر و آب پخته.
بعد لبوهارو ورقه کنید.
داخل یک کاسه با سرکه سیب به مدت ۲۴ساعت داخل یخچال گذاشته تا مزه دار شود.
مواد سس رو ترکیب کرده کنار بگذارید.
لبوهارو با کمک خلال دندان به شکل کاسه در آورده .
سس را داخلش ریخته .
ودر انتها برای تزیین از پیازچه ، هویج یا پرتغال استفاده کنید.

 


فینگر فود بورک گوشت

موادلازم  (۱۲ عدد بورک متوسط )

گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
قارچ ۶ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
ذرت ۳ ق غ
پنیرپیتزا به میزان لازم (می تونین حذف کنین )
خمیر یوفکا به میزان لازم ۱۲ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
ماست و روغن مایع نصف فنجون
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ
(مواد کاملا سلیقه ای هستش .)


طرز تهیه:

پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .
گوشت جرخ کرده رو بهش اضافه کردم و تفت دادم تا رنگ گوشت تغییر کنه .
فلفل دلمه ای نگینی شده و ذرت رو هم اضافه کردم .
قارچ رو ورقه ای کردم و جدا تفت دادم و بهش اضافه کردم .
نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه هم ریختم و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم .
پنیر پیتزا هم سلیقه ای هستش من بعد اینکه تابه رو از حرارت برداشتم داخل مواد ریختم .
با هم مخلوط کردم تا دیگه موقع ریختن کار راحت باشم .
یه ورق خمیر یوفکا رو روی صفحه کارم قرار دادم .
حواستون باشه این خمیر رو زیاد در معرض هوا قرار ندین زود خشک میشه .
ماست و روغن مایع رو مخلدط کردم .
با فرچه (قلمو) کل سطح خمیر رو آغشته کردم تا چسبندگی موقع پیچیدن ایجاد بشه .
(حالا یه عده از سفیده تخم مرغ استفاده می کنن ،یه عده از کره )
مقداری از مواد گوشتی گذاشتم و رول کردم . خمیرهای من کوچیک نبودن کمی سایز بزرگ هستن .
بعد داخل سینی فر چیدم و با قلمو با زرده تخم مرغ و زعفران مخلوط شده رومال زدم
(رومال هم کاملا سلیقه ای هستش می تونین فقط از زرده یا حتی فقط کره استفاده کنین )
ردش هم کمی کنجد پاشیدم .
داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم .
می تونین توی روغن هم سرخ کنین جای فر .روی گاز هم میشه .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید