غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه کال کباب

کال کباب اصیل گیلانی یک پیش غذا سنتی خوشمزه با سبزیجات معطر

مواد لازم

بادمجان بدون تخم : ۵-۶ عدد
مغز گردو : ۲۰۰ گرم ساییده شده
سبزی معطر : ۱۰۰ گرم
آب انار : ۱ فنجان
سیر : ۳ حبه
نمک : به مقدار لازم
گلپر : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم


طرز تهیه

ابتدا بادمجان ها را با پوست تمیز می شوریم و روی اجاق و یا روی آتش کبابی می کنیم البته می توانید در فر نیز قرار دهید.سپس بادمجان های کبابی را پوست می گیریم و اگر بادمجان ها پر از تخم بودن آن ها را بیرون می آوریم.

بادمجان ها را در کاسه ای می گذاریم و با گوشت کوب دستی یا برقی خوب آن ها را له می کنیم. سیرها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و آنها را نیز یا با گوشت کوب له می کنیم و یا رنده ریز می کنیم و به بادمجان ها می افزاییم

و بعد سبزی معطر (نعناع،خلواش و چوچاق را که از قبل خرد کرده ایم را اضافه می کنیم) و نمک،فلفل سیاه را روی مواد می پاشیم و گردو ها را آسیاب می کنیم و با کلپرآب اناربه مواد کال کباب می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود.

کال کباب آماده شده را در ظرف مورد نظر می کشیم و با دانه های انار تزئین می کنیم و با نان یا برنج این غذای خوش مزه را سرو کنید.بهتر است کال کباب را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد کاملا به خورد هم بروند. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید