کیک و شیرینی

طرز تهیه کاپ کیک قرمز مخملی

کاپ کیک آسان بدون فر خوشمزه مناسب عصرانه

مواد لازم برای کاپ کیک قرمز مخملی

۱ و ۱/۴ پیمانه ( ۱۲۵ گرم) آرد الک شده
۱/۴ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۱/۴ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق غذاخوری (۱۰ گرم) پودر کاکائو
۱/۴ پیمانه (۵۷ گرم ) کره، به دمای اتاق رسیده باشه
۳/۴ پیمانه (۱۵۰ گرم ) شکر سفید
۱ عدد تخم مرغ بزرگ
۱/۲ قاشق غذاخوری وانیل خالص
۱/۲ پیمانه ( ۱۲۰ میلی لیتر ) باتر میلک
۱ قاشق چای خوری رنگ غذا قرمز مایع
۱/۲ قاشق چای خوری سرکه سفید
۱/۲ قاشق جای خوری بیکینگ سودا

مواد لازم برای فراستینگ پنیر خامه ای

۸ اونس ( ۲۲۷ گرم ) پنیر خامه ای ، به دمای اتاق رسیده باشه
۱/۲ قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص
۱/۲ پیمانه ( ۶۰ گرم ) پودر قند یا شکر
۲/۳ پیمانه (۱۶۰ میلی لیتر) خامه مخصوص فرم دادن


طرز تهیه کاپ کیک های قرمز مخملی

فرتون رو با ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شه. ۱۲ تا کپسول کاپ کیک یک بار مصرف رو آماده کنید یا یه قالب ۱۲ تایی کاپ کیک رو با لاینر آماده کنید.
توی یه ظرف بزرگ آرد، بکینگ پودر ، نمک و پودر کاکائو الک شده رو با هم مخلوط کنید.
رنگ غذای قرمز روشن رو به باترمیلک اضافه کنید و خوب هم بزنید.
توی یه ظرف دیگه با میکسر یا همزن برقی کره رو برای ۱ تا ۲ دقیقه بزنید تا نرم و کرمی شه.
بعد شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط روشن و سبک شه.
تخم مرغ و اسانس وانیل رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
باتر میلک (تو دو مرحله) و مخلوط آرد (تو سه مرحله) رو یکی در میون به خمیرمون اضافه میکنیم. اول یک سوم آرد بعد نصف باتر میلک و باز یک سوم آرد و … . ما بین این اضافه کردن ها با میکسر یا همزن به آرومی هم میزنیم تا آرد و باترمیلک خوب هم بخوره و تموم شه.

سرکه و جوش شیرین رو با هم مخلوط می کنید بلافاصله شروع میکنن به کف کردن. بعد فورا به خمیرمون اضافه می کنیم و هم میزنیم. نیازی نیست که از میکسر استفاده کنیم. ولی بعد از این مرحله باید سریع کار کنید و هرچه زودتر کاپ کیک ها رو بذارید داخل فر.
از خمیرمون برمیداریم و۱/۲ کپسول هامون رو پر می کنیم میتونید از قاشق یا اسکوپ بستنی استفاده کنید و خیلی سریع سینی رو داخل فر میگذاریم تا مخلوط جوش شیرین و سرکه خاصیتش رو از دست نده. ۱۸ تا ۲۳ دقیقه مدت پخت این کاپ کیکه. البته شما هر زمان دیدید که یه خلال دندون رو داخل کاپ کیک فرو کردید و چیزی بهش نچسبیده بود، یعنی اینکه کاپ کیک شما آماده است.

کاپ کیک ها تون رو از فر در بیارید و بگذارید برای ۱۰ دقیقه کاملا سرد بشن.
برای تهیه فراستینگ اول از همه پنیر خامه ای رو داخل ظرق میریزیم با میکسر یا همزن برقی خوب میزنیم تا صاف و یکدست شه.
بعد وانیل و پودر شکر (یا پودر قند) رو بهش اضافه میکنیم . خوب میزنیم تا کاملا صاف و یکدست شه.
همون طور که همزن یا میکسر در حال همزدن هستش خامه رو بهش اضافه میکنیم. و بعد با سرعت بالا میزنیم تا کاملا خامه ای و سفت شه.
اگه بخواید فراستینگ رو با کاردک روی کاپ کیک هاتون پهن کنید نصف رسپی فراستینگ کافیه اما اگه می خواید یه تزیین زیبا داشته باشید به کل فراستینگ نیاز دارید. برای تزیین ما از ماسوره شماره M1 ستاره باز ویلتون استفاده می کنیم. فراستینگ تون رو داخل قیف بزارید و فشار بدید تا پایین قیف. این کار باعث هوا گیری قیف میشه.
برای تزیین باید با قیف یه دایره روی کاپ کیک ایجاد کنید و بیاید بالا. با تمرین بهتر میتونید انجام بدید. اگه خراب هم کردید کافیه با یه چیز نوک تیز فراستینگ رو بردارید و دوباره روش تزیین کنید. برای تزیین هم میتونید یکی از کاپ کیک ها رو بردارید و خرد کنید و روی کاپ کیک های دیگه بپاشید.
این کاپ کیک ها رو میتونید تو یه ظرف در پوشیده برای چند روز داخل یخچال نگهدارید.
با این مقدار مواد ۱۲ تا کاپ کیک خواهید داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید