آشپزی رژیمیغذاهای محلی و سنتیغذای اصلی

طرز تهیه کوفته تبریزی گیاهی

کوفته رژیمی گیاهی برای گیاهخوران

مواد لازم برای کوفته تبریزی گیاهی

سبزی شامل گشنیز، جعفری، شوید، ترخون، مرزه ۱کیلو
لپه ۲پیمانه
گوجه فرنگی ۶عدد
آرد نخودچی نصف پیمانه
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه،زیره سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدارلازم
آلو و گردو به مقدار لازم
برنج ۱ پیمانهکوفته تبریزی گیاهی


طرز تهیه کوفته تبریزی گیاهی
لپه را از شب قبل خیس کنید و با کمی آب بپزید.برنج را نیز جداگانه پخته و به همراه لپه ها چرخ کنید، بعد سبزیها را که کاملا ریزخورد کرده اید به همراه آرد نخودچی و ادویه جات به لپه و برنج چرخ شده اضافه کنید و کاملا ورز دهید تا آماده شود.آنها را گلوله گلوله کرده و وسطشان را در صورت تمایل آلوچه یا مغز گردو بگذارید و در قابلمه ی مناسب قرار دهید.
حال گوجه و آب را مخلوط کرده و بگذارید خوب بجوشد تا به سسی نه چندان سفت تبدیل شود، این سس را روی کوفته ها بریزید و قابلمه را روی شعله ی ملایم بگذارید تا آرام آرام پخته شود و جا بیفتد .همراه روغن زیتون میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید