غذاهای محلی و سنتیغذای اصلی

طرز تهیه کوفته کشک اصفهان

کوفته سنتی لذیذ و خوشمزه اصفهان

مواد لازم برای تهیه کوفته کشک اصفهان
گوشت چرخ کرده کم چرب: ۲۵۰ گرم
برنج کته شده: دو پيمانه
کشک: ۲۰۰ تا ۴۰۰ گرم
نعنا خشـک: يک پيمانه
سبزي کوفته پاک کرده: ۱۰۰ گرم
پيازداغ: به ميزان لازم
پياز متوسط: يک عدد
تخم مرغ: يک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به ميزان لازم


طرز تهیه کوفته کشک 
۱- پیاز را رنده کرده، آب آن را کاملا گرفته و با گوشت مخلوط می کنیم.
۲- نمک، فلفل و کمی زرد چوبه را اضافه کرده و خوب ورز می دهیم.
۳- حدود يک و نيم پيمانه از برنج که قبلا به صورت کته پخته‌ايم، (يعني برنج را با مقدار کافي آب به حالت کته مي‌گذاريم بپزد، وقتي آب آن کشيده شد، در آبکش مي‌ريزيم تا آب اضافي نداشته باشد) را با گوشت مخلوط مي‌کنیم.
۴- سبزی خرد شده را نیز افزوده و با دست ورز می دهیم تا جایی که مواد انسجام کافی را داشته باشد و کاملا چسبیده شود.
۵- اگر چسبندگی لازم را نداشت، می توانیم از تخم مرغ نیز استفاده کنیم.
۶- مواد را به صورت کوفته های متوسط در آورده و کنار می گذاریم

طرز تهیه سس کوفته کشک:
۱- قابلمه بزرگی را روی حرارت قرار داده، کمی روغن می ریزیم.
۲- پیاز داغ را همراه زرد چوبه اضافه کرده، سپس نصف نعنا خشک را ریخته ویک دقیقه هم می زنیم.
۳- کشک را به مواد اضافه می کنیم و مواد را تفت می دهیم.
۴- آب جوش را در قابلمه ریخته، باقی مانده برنج کته شده را می ریزیم و کوفته ها را درون آب جوش قرار می دهیم.
۵- وقتی مواد شروع به جوشیدن کرد،اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه با در باز بجوشد، بعد از آن قابلمه را بسته، شعله را کم می کنیم و می گذرایم غذا جا بیفتد.
۶- بعد از آماده شدن غذا را در ظرف مورد نظر ریخته، روی آن را با نعنا تفت داده و با پیاز داغ تزئین می کنیم.
نکته:
۱- سبزی کوفته کشک شامل مرزه، ترخان، نعنا، تره، شنبلیله،و گشنیز می باشد.
۲- میزان کشک بستگی به ذائقه شما دارد، اگر طعم کشک بیشتری را می پسندید، کشک بیشتر و در غیر این صورت کشک کمتری اضافه کنید.
۳- اگر می خواهید مطمئن باشید که کوفته های تان درون آب وا نمی رود، بهتر است نیمی از مواد گوشت (گوشت، پیاز رنده شده وآب گرفته شده، برنج را که مخلوط کرده اید) را درون غذاساز زیخته و چند دور مخلوز کنید، سپس این مواد را به بقیه مواد گوشت و همچنین سبزی اضافه ورز دهید
۴- نعنا را زیاد تفت ندهید، چون تلغ می شود. در حدی که فقط داخل روغن داغ شود.
۵- کافی است کشک را درون سس ریختید، نمک سس را مزه کنید، اگر کشک شور نبود، مقداری نمک اضافه کنید.
۶- استفاده از تخم مرغ بستگی به میزان مواد چسبندگی مواد دارد،اگر مواد چسبندگی لازم را نداشت، می توانید از تخم مرغ استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید