کیک و شیرینی

طرز تهیه کوکی لیمو و چیزکیک لیمو

شیرینی خوشمزه لطیف برای روزهای گرم تابستان

کوکی لیمو

مواد لازم:

آب لیموترش تازه: یک و نیم قاشق چایخوری
لیموترش: یک عدد
پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم
کره: ۱۱۵ گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
شکر: یک پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
زرده تخم مرغ: یک عدد
آرد: یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
پودر شکر: به مقدار لازم


طرز تهیه:

کره را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
پنیر خامه ای و کره را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا با هم کاملا مخلوط شوند.
شکر، آب لیموترش، رنده یک عدد پوست لیموترش، وانیل و نمک را با هم مخلوط کرده و به مواد ظرف اول اضافه کنید.
تخم مرغ و زرده تخم مرغ را در کاسه جداگانه با هم مخلوط کنید و این مخلوط را به مواد ظرف اول بیفزایید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به مواد داخل ظرف افزوده و خوب هم بزنید تا خمیر یکنواختی به دست بیاید.
خمیر را داخل ظرف مناسب گذاشته و آن را به مدت دو ساعت داخل یخچال بگذارید.
بعد از طی شدن دوره استراحت در یخچال، خمیر را بیرون آورده و به اندازه گردو، چانه کنید.
آنها را با کف دست شکل داده و داخل شکر بغلتانید.
کف سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینی گذاشته و خمیرهای حاضر شده را با فاصله از هم بچینید.
فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. بعد از گرم شدن دمای داخل فر، سینی فر را داخل فر بگذارید.
کوکی ها، ۱۵ دقیقه بعد حاضر می شوند.


چیزکیک لیمو

مواد لازم لایه زیرین:

بیسکویت جو: ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو: یک قاشق سوپخوری
کشمش: ۲ قاشق سوپخوری
گردو: ۲ قاشق سوپخوری
کره: ۲ قاشق سوپخوری
شکر: یک قاشق سوپخوری
مواد لازم لایه میانی:

پنیر خامه ای: ۶۰۰ گرم
شکر: یک پیمانه + یک قاشق سوپخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
آرد: سه قاشق سوپخوری
تخم مرغ: ۵ عدد
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
لیموترش: یک عدد
سس لیمو: ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای ژله کیک:

سس لیموترش: یک پیمانه
شش دستور خوراکی با لیموترش تازه


طرز تهیه:

فر را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه در این دما، هواگیری کند.
برای درست کردن لایه زیرین کیک، بیسکوئیت، گردو، پودر کاکائو، کشمش، کره و شکر را با هم مخلوط کنید.
بهتر است مواد را داخل غذاساز بریزید تا کامل و راحت آمیخته شوند.
مخلوط آماده شده را داخل قالب کیک به قطر ۲۰ سانتی متر بریزید.
با دست فشار دهید تا مواد کاملا به هم فشرده شده و فضای خالی باقی نماند.
قالب را به مدت هفت دقیقه داخل فری که گرم کرده اید، بگذارید.
برای تهیه لایه میانی، پنیر خامه ای، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده
بعد از آن آرد، سپس زرده تخم مرغ و در نهایت تخم مرغ را اضافه کنید.
پوست لیموترش را رنده کرده و به همراه خامه و سس لیمو به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
مخلوط را روی قالب زیر ریخته و به شکل یکنواخت پهن کنید.
قالب را در سینی فری که آن را تا نیمه آب کرده اید، بگذارید.
این مجموعه را به مدت ۴۵ دقیقه در فری که حرارت آن را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید، بگذارید.
قالب را از فر در آورده و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
۴۵ دقیقه دیگر کیک را بپزید.
بعد از گذشتن این زمان، چیزکیک را به مدت ۱۵ دقیقه به همان شکل در فر بگذارید بماند تا خنک شود.
آن را از فر خارج کرده و در فضای آزاد قرار دهید تا خنک شود.
چیزکیک را بین ۶ تا ۸ ساعت داخل یخچال بگذارید.
بعد از سپری شدن این زمان، سس لیمو را روی آن بریز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید