مواد لازم برای تهیه کیمچی
یک عدد کلم چینی
یک پیمانه پیازچه خلال شده
یک پیمانه ترب سفید خلال شده
یک پیمانه پودر فلفل چیلی
نصف پیمانه نمک
۲ حبه سیر رنده شده
یک قاشق مربا خوری زنجبیل رنده شده
یک پیمانه آب
طرز تهیه کیمچی
کلم چینی را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و آن را با آب و بدون اینکه برگهایش جدا شود بشویید.
لابهلای برگهای کلم نمک بپاشید و حدود سه ساعت در دمای محیط بگذارید تا کلمتان نرم شود و آب بیندازد. درون ظرفی آب، پودر چیلی، سیر، زنجبیل، پیازچه و ترب را کاملاَ مخلوط کنید. پس از سه ساعت که از نرم شدن کلم گذشت، آن را به آرامی آبکش کنید.
دستکش پوشیده و بدون اینکه برگهای کلم جدا شود لابهلای برگهایش از موادی که آماده کردید بریزید. این مواد را در ظرف در بسته، دو روز در دمای محیط و سپس در یخچال نگهداری کنید.