
کیک اسفنجی :قلب
مواد لازم
تخم مرغ: ۶ عدد
آرد: ۱۲۰ گرم
شکر: ۱۸۰ گرم
نشاسته ذرت: ۵۰ گرم
وانیل: یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر: یک ق چ
پودر کاکائو : ۳۰ گرم
خامه (فرم گرفته): ۳۰ گرم
نسکافه : یک ق چ آب (برای حل کردن نسکافه):
یک دوم پیمانه گردو:
به مقدار لازم شکلات کریسپی:
طرز تهیه
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده ها را داخل کاسه همزن ریخته و با دور تند بزنید تا پف کند. در این مرحله شکر را کم کم و در چند مرحله به سفیده اضافه کنید و همچنان با دور تند بزنید تا سفیده کاملا پف کرده و فرم بگیرد. ٫
زرده ها را به سفیده اضافه کرده و به مدت یک دقیقه بزنید. وانیل را نیز اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر، نشاسته ذرت و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و روی مواد الک کنید و به حالت دورانی با هم مخلوط کنید. ٫
ته قالب قلب را با کره چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. پس از سپری شدن مدت زمان ذکر شده تست کنید که یک پخته و روی آن چسبنده نباشد. سپس کیک را از فر بیرون آورده و داخل قالب خنک کنید. ترجیحا کیک اسفنجی یک شب بماند.
برای آماده کردن کیک آن را از قالب جدا کرده و کاغذ کف کیک را جدا کنید و کیک را از ارتفاع سه لایه کنید.
سطح لایه اولی را با نسکافه رقیق شده مرطوب کنید و با خامه فرم گرفته پوشانده، گردو خرشده و شکلات کریسپی را روی خامه ریخته یک لایه دیگر خامه بمالید. این کار را بین لایه های دیگر نیز انجام داده و کیک را خامه کاور کنید. سپس حدود ۲ساعت در یخچال گذاشته و بعد با فوندانت قرمز یا خامه فرم گرفته ویا با ژله قرمز تزیین کند.