مواد لازم
آرد ۵۰۰ گرم
۷۵ گرم شکر
ادویه شیرینی ۱ قاشق چای خوری
۲۵۰ گرم کره
نوک انگشت نمک
۱۵۰گرم کشمش
۱ عدد بزرگ تخم مرغ
قدری شیر
۱ قاشق غذاخوری خامه
۱ قاشق چای خوری وانیل
۴۰۰ گرم میوه
۱ عددلیمو
طرز تهیه
ارد را در کاسه ی بزرگی ریخته، ۷۵ گرم شکر و ادویه شیرینی را به آن اضافه کنید. کره (سرد) و نمک را به آن ها اضافه کنید. مواد را با دست با هم ترکیب کنید تا به شکل خرده های نان درآید.
کشمش (و سایر میوه های خشک) را به آن ها اضافه کرده و ترکیب کنید. حالا در وسط مواد گودالی ایجاد کنید و تخم مرغ را در آن بشکنید. کمی شیر هم به آن ها اضافه کنید و با چنگال مواد را با یکدیگر ترکیب کنید. سپس مواد را کمی وزر دهید.ماهیتابه ی نچسبی را روی حرارت متوسط گرم کنید. تا ماهیتابه گرم می شود روی سطح کار کمی آرد بپاشید، وردنه را هم به آرد آغشته کنید و خمیر را به پهنای ۱ سانتی متر باز کنید.خمیر را با قالب گرد ۵ سانتی متری قالب بزنید. باقیمانده خمیر را جمع کرده، دوباره پهن کنید و قالب بزنید. آن ها را برای حدود ۴ دقیقه از هر طرف تا طلایی شوند، بپزید.آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و روی توری بگذارید و قبل از سرد شدن کمی شکر روی آن ها بپاشید. می توانید آن ها را به همین شکل میل کنید.همچنین می توانید آن ها را از وسط برش دهید. خامه، ۱ قاشق غذاخوری شکر و وانیل را با هم بزنید تا فرم بگیرد. میوه ها را در کاسه ای ریخته و با آب لیمو ترکیب کنید و مقداری شکر روی آن ها بپاشید. یک قاشق از خامه وسط کیک ها گذاشته و به همراه مقداری میوه میل کنید
نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک ولش:
۱- به آرد اضافی برای آردپاشی نیاز دارید. آرد را الک کنید.
۲- به ۷۵ گرم به علاوه ی یک قاشق غذاخوری و مقداری شکر اضافی برای هنگام سرو نیاز دارید.
۳- کره را تکه تکه کنید.
۴- می توانید در کنار کشمش از ترکیبی از میوه های خشک مورد نظرتان هم استفاده کنید.
۵- از انواع میوه ها مانند توت فرنگی، بلوبری، تمشک و شاه توت استفاده کنید. اگر سایز آن ها کمی بزرگ است آن ها را خرد کنید.
۶- با این میزان مواد حدود ۴۰ عدد کیک خواهید داشت.