مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
سینه مرغ چرخ کرده ۳۰۰گرم
پیاز رنده شده ۲عدد(یکی برای گوشت،یکی برای مرغ)
خامه ۲قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک وفلفل و زعفران و یک قاشق خامه کاملا مخلوط میکنیم و گلوله هایی انداره گردو از مواد را برمیداریم و گرد می کنیم ،سپس گوشت و پیاز رنده شده و خامه و نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و مجددا با گوشت چرخ کرده هم به همین صورت این کار را انجام میدیم فقط به دلیل اینکه گوشت بعد از پخت کوچکتر میشود،سایز گوشت چرخ کرده ها را باید بزرگتر از مرغ بگیرید تا بعد از پخت یک اندازه و یکدست بشوند.گوشت و مرغ قلقلی مان را با شعله بالا سرخ میکنیم،بعد به صورت یک در میان به سیخ چوبی میکشیم و سیخ هارا داخل ماهیتابه ای روی گاز قرار میدیم تا مغز پخت شوند(داخل فر هم میتوانید بزارید)نکته: سیخ های چوبی را قبل از به سیخ کشیدن کباب باید ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت داخل آب خیس کنید که به خاطر حرارت نسوزند.اگر خواستید میتوانید سس با رب و نمک و فلفل و کمی آب برایش درست کنید و کنارش سرو کنید،و حتما مدت پخت را دقت کنید چون اگر خیلی روی گاز بماند باعث میشود کباب تان خشک بشود،پس به محض اینکه دیدید کباب مغزپخت شده از روی شعله بردارید.