غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه گیزاتما

گیزاتما یکی از غذاهای محلی ارومیه خوشمزه بدون گوشت

مواد لازم :
بادمجان ۲ عدد
کدو ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
سیر ۳ حبه
گوجه فرنگ ی ۲- ۳ عدد متوسط
فلفل سبز ۱ عدد
روغن مایع برای سرخ کردن
میتونیم هویج هم بریزیم
ماست وبا سیر برای روش


طرز تهیه :

تمام موادمون رو پوست میگیریم وخرد میکنیم و مواد رو تو روغن داغ سرخ میکنیم و بعد سس رو درست میکنیم به این ترتیب که گوجه ها مونو رنده میکنیم و بعد روغن تو ماهی تابه میریزیم و سیر رنده شده رو توش میریزیم و تفت میدیم بعد گوجه رو اضافه کرده و دوباره تفت میدیم و کمی هم نمک میریزیم و بعد این سس رو روی مواد سرخ کرده مون میریزیم و اگه خواستیم روشون ماست با سیر میریزیم


گیزاتما جزو غذای محلی – آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
گیزاتما را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید