مواد لازم :
گوشت ۱۰۰-۲۰۰ گرم
چرخ کرده دل و جگر خورد شده ۲۰۰ گرم (می تونید اگر دوست دارید از قلوه هم استفاده کنید)
پیاز سفید درشت ۱
عدد رب گوجه فرنگی ۱
قاشق گوجه فرنگی خورد شده ۲ عدد
فلفل سبز دلمهای خورد شده ۱ عدد
نمک و فلفل و زرچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه :
اول گوشت و پیاز رنده شده و زرچوبه رو داخل ماهیتابه (که توش روغن مایع کمی ریخته شده ) بریزید و بگذارید خوب تفت بخوره و بعد دل و جگر خورد شده (ریز ریز شده) رو داخل گوشت بریزید تا آب انداخته و قل بزنه و بعد رب گوجه رو اضافه کنید در آخر میتونید چند حلقه پیاز و فلفل دلمه و گوجه فرنگی خورد شده و فلفل و نمک رو اضافه کنید و در ماهیتابه رو بگذارید تا مخلوط بپزه در بعضی جاهای شمال توی واویشکا (یا وامیشکا) تخم مرغ هم میریزند به این ترتیب که بک تخم مرغ رو در ظرفی با چنگال می زنند و بعد توی مخلوط میریزند و بهم میزنند تا جداجدا بشه. (اگه گوشت و جگر به اندازه کافی آب ننداختند برای خشک نشدن غذا یک ته استکان آب جوش اضافه کنید) تو خود شمال این غذا رو با برنج کته نوش جان میکنن ولی این غذا با نون سنگک و ماست و نعناع خیلی خوشمزه تر میشه.