رول تخم مرغ
مواد لازم
۲ /۱ فلفلدلمهای سبز
۳ عدد تخممرغ
۱ قاشق سوپخوری آب
۲ عدد نان ترتیلا
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن مایع
طرز تهیه
ابتدا فلفلدلمهایها را بشویید، سپس آنها را نگینی خرد کنید.
در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
حالا تکههای فلفل را داخل تابه سرخ کنید تا نرم شوند.
فلفلهای سرخشده را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.
در یک کاسه دیگر تخممرغها را با آب خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مقداری نمک و فلفل هم بریزید. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
سپس مخلوط تخممرغ را داخل تابه بریزید. مخلوط را داخل تابه هم نزنید. صبر کنید تا تخممرغ بپزد.
سپس آن را از داخل تابه درآورید، داخل یک بشقاب قرار دهید و سپس آن را از وسط نصف کنید.
تکههای تخممرغ را روی نانهای ترتیلا قرار دهید،
سپس تکههای فلفل سرخشده را روی آنها بچینید.
حالا نانها را بهآرامی لوله کنید.
رول تخم مرغ را با خلالدندان سفت کنید.
به کمک یک چاقوی تیز به تکههای کوچک برش دهید.
برش های رول تخم مرغ را در یک ظرف مناسب بچینید و سپس آنها را سرو کنید.
فینگر فود سرد و گرم
مواد لازم :
سوسیس به مقدار دلخواه (گوشت چرخکرده هم می توانیم استفاده کنیم)
یک عدد پیاز درشت
نصف پیمانه فلفل دلمه ای رنگی
سه چهارم پیمانه کدو سبز و پیازچه
یک سوم زیتون سیاه
۸۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده
۶ عدد تخم مرغ
نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون به مقدار دلخواه
تمام موارد را بعد از خرد شدن پیمانه کنید.
طرز تهیه
پیاز را در کمی روغن زیتون با حرارت متوسط سرخ کنید و سوسیسهای ریز شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
سپس کدو سبز و پیازچهها را درون آن بریزید و تا جایی که نرم شوند تفت دهید.
بعد از آن فلفل دلمهایها را نیز به آنها اضافه کنید و بعد از یک تفت کوچک زیتون سیاه ریز شده را با آنها مخلوط کنید.
زیر تابه را خاموش کنید و بعد از اینکه مواد کاملا خنک شدند، پنیر پارمسان را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
تخم مرغها را داخل یک ظرف بشکنید و به آنها نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید
و به مواد قبل اضافه کنید تا کاملا یکدست شوند.
قالب کاپ کیک ۱۲ تایی را با کمی کره چرب کنید و سه چهارم از هر قالب را از موادی که تهیه شده پر کنید .
آن را در فر با دمای ۱۸۰درجه که از قبل گرم شده است به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قراردهید تا موادتان طلایی شود.
بعد از آماده شدن فینگر فودها را درون ظرف سروتان قرار دهید و از آن لذت ببرید.
کاناپه سبزیجات :
این لقمه ها یا کاناپه (Canape) جزء غذاهای انگشتی یا فینگرفود به حساب می آیند. از سه بخش تشکیل شده؛ تکهای نان و مارچوبه و تکهای گوجههای گیلاسی خالی شده و تکهای خیار و تربچه که وقتی کنار هم چیده میشوند سینی زیبایی را تشکیل میدهند که هر کس براساس ذائقهاش میتواند انتخاب کند کدام را میل کند. میتوانید به جای پنیر بز از پنیر گودا یا پنیر فتا استفاده کنید.
مواد لازم
شوید تازه ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خیار ۳ عدد
گوجه گیلاسی به میزان لازم
پنیر بز ۲۰۰ گرم
برگ ریحان تازه به میزان لازم
مارچوبه تازه ۱۰۰ گرم
سس مایونز لیمویی نصف پیمانه
نان سفید به میزان دلخواه
تربچه به میزان لازم
نمک و پودر تازه فلفل سیاه یک ق چ
طرز تهیه
نان سفید، به شکل مستطیلی و باریک برش میزنیم. می توانید از نان تست هم استفاده کنید.
سر مارچوبه و قسمت تازه را آن را اندازه طول برشهای نان بریده و در آب جوشانده و بلافاصله در آب بسیار سرد، خنک میکنیم.
تربچه و خیار را خرد میکنیم.
ریحان تازه را ریز میکنیم.
روی نانهای بریده شده سس مایونز لیمویی را پخش کرده و با ۲ شاخه از مارچوبه سفید شده سرو میکنیم.
خیارها را نمک و فلفل میزنیم.
یک برش از ترب قرمز را روی برش گردی از خیار آماده شده میخوابانیم.
پنیر خامهای و در انتها کمی شوید را اضافه میکنیم.
داخل گوجههای گیلاسی را خالی میکنیم. در ادامه به ترتیب کمی پنیر بز و در انتها ریحان ریز شده را به عنوان تزیین روی آن میریزیم.
می توانید کمی تاپناد زیتون را نیز روی برشهای نان قرار داده و کمی پنیر بز روی آن بگذارید.
فینگر فود بروسکت گوجه فرنگی
بروسکت گوجه فرنگی یک نوع پیش غذای انگشتی است که شما می توانید این نوع پیش غذا را در مدت ۳۵ دقیقه آماده کنید.
مواد لازم
نان باگت و یا نان تست : ۱۲ برش
گوجه فرنگی ریز : ۲۴ عدد
فلفل سیاه : به میزان لازم
برگ ریحان تاره : به میزان لازم
پنیر پارمسان :به میزان لازم
پستو : دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
گوجه ها را در درون تابه قرار دهید .
روی آن ها را نمک و فلفل بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه گوجه ها پخته و شل شوند.
سپس روی برش های نان روغن زیتون بمالید .
مقداری سس روی هر کدام از برش های نان قرار دهید و پنیر خرد شده را نیز بر روی برش های نان قرار دهید
سپس گوجه های پخته شده را در کنار سس و پنیر خرد شده بر روی نان قرار دهید.
می توانید روی بروسکت گوجه فرنگی در صورت تمایل یک برگ ریحان قرار دهید .
مقداری فلفل سیاه روی آن ها بپاشید.