مواد لازم کباب دنده زغالی
دنده گوسفند یا گوساله :•: ۷۰۰ گرم
ترخون و جعفری :•: ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه :•: ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع :•: ۴ قاشق غذاخوری
سس خردل :•: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه :•: به میزان لازم
سیر :•: ۲ حبه
طرز تهیه :
برای تهیه دنده کباب ابتدا حبه سیر ها را پوست بگیرید و با رنده ،آن را رنده کنید و در کاسه ای بریزید و روغن مایع و آبلیمو و سس خردل را به آن بیفزاییدو با یکدیگر مخلوط کنید و نمک و پاپریکا و هر نوع ادویه دیگری که دوست دارید به آن اضافه کنید و روی مخلوط بپاشید. جعفری و ترخون خرد شده را تا جایی که امکان دارد داخل نرمی دنده فرو کنید.دنده را در ظرفی بزرگ قرار دهید و مخلوط آبلیمو را روی دنده بریزید
و به مدت ۴ساعت تامل کنید تا دنده خوب طعم دار شود.سپس ترخون و جعفری را از لای دنده در بیاورید و بمدت ۸ الی۱۰دقیقه هر دو طرف دنده ها را روی آتش یا زغال کباب کنید. اگر از دنده گوساله برای دنده کباب استفاده کرده اید ۱۰ الی ۱۳ دقیقه باید هر دو طرف آن را کباب کنید و نوش جان کنید. در کنار دنده کباب می توانید مانند کباب کوبیده و کباب برگ از گوجه کبابی و فلفل کبابی نیز استفاده کنید.
مواد لازم برای کباب دنده گوسفند در فر
دنده گوسفند ۵ تکه
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
ماست ۱ لیوان
برگ بو ۲ عدد
سس باربیکیو یا سس گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه : داخل کاسه ای اب و یخ بریزید و تکه های گوشت دنده گوسفند را داخل کاسه بریزید و به مدت ۱ ساعت کناری قرار دهید. پس از این مدت زمان گوشت را ابکشی و خشک کنید.
سیرهای رنده شده ، پیاز خرد شده ، ماست ، برگ بو ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس تکه های دنده را اضافه کنید و هم بزنید تا تمام قسمت های گوشت به این مواد آغشته شود
گوشت های اغشته به سس را داخل ظرفی بریزید و روی ظرف را بپوشانید و یه مدت حداقل ۲-۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید ( بهتر است ۱۲ ساعت بگذارید گوشت ها داخل یخچال بمانند تا خوب مزه دار شوند اما اگر عجله دارید ۲-۳ ساعت هم کافی میباشد ).
پس از مدت زمان لازم دنده ها را از یخچال خارج کنید . سپس سس باربیکیو یا سس گوجه فرنگی را روی دنده ها بریزید و خوب مخلوط کنید تا دنده ها خوب به سس آغشته شوند. سینی فر را چرب کنید و دنده ها را داخل سینی قرار دهید و داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ – ۵۰ دقیقه قرار دهید تا خوب برشته و طلایی شوند ( دمای فرها متفاوت است و شاید زمان بیشتری برای کباب شدن لازم باشد )