Uncategorized

طرز تهیه چند غذا ساده با میگو

دستور پخت چند غذا جدید با میگو بسیار لذیذ وخوش طعم

کتلت میگو با سس مخصوص

مواد لازم

میگو   ۱۵۰ گرم
سیب‌زمینی پخته شده    پنج عدد
لیموترش    یک عدد
زنجبیل تازه   یک قاشق چای‌خوری
زردچوبه    یک قاشق چای‌خوری
تخم گشنیز    یک قاشق چای‌خوری
گشنیز تازه خرد شده   سه قاشق سوپ‌خوری
روغن و نمک     به میزان لازم


طرز تهیه

ابتدا میگو و سیب‌زمینی را به همراه آب لیموترش ، زردچوبه ، نمک ، زنجبیل رنده شده و تخم گشنیز در دستگاه غذاساز میریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد یک دست شوند. سپس مایع به دست آمده را در ظرف دیگری می ریزیم و با گشنیز خرد شده مخلوط می‌کنیم. بعد در تابه روغن می ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود.
سپس به اندازه دلخواه، از مواد برداشته در دست صاف می کنیم و در تابه سرخ می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه سس کتلت میگو
تمر هندی   نصف پیمانه
آب جوش   نصف پیمانه
انبه کوچک     یک عدد

سس گوجه فرنگی تند    پنج قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه سس

تمرهندی را در آب جوش قرار داده و عصاره آن را صاف می‌کنیم. سپس در دستگاه غذاساز عصاره تمرهندی را با انبه یا کمپوت انبه و سس گوجه‌فرنگی مخلوط می‌کنیم تا صاف و یکدست شود. از این سس در ساندویچ های فلافل هم استفاده می شود.


خوراک میگو و قارچ (هندی

مواد لازم :

قارچ درشت نیم کیلو
میگو پاک شده ٣٠٠ گرم
پیاز خرد شده (خلالی) ٢ عدد
گوجه فرنگی خرد شده ٢ عدد
سیر خرد شده ٢ حبه
زنجبیل رنده شده ١ ق س
فلفل سبز (تند) خرد شده ٢ عدد
گشنیز خرد شده ٢ ق س
زردچوبه ١ ق چ
گرام ماسالا ٢ ق چ
پودر گشنیز ٢ ق چ
پودر زیره ١ ق چ
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل به میزان دلخواه
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم


طرز تهیه:

پیازها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم کمی که سرخ شد سیر، زنجبیل و فلفل خرد شده را به پیاز اضافه کرده کمی تفت می دهیم بعد تمام ادویه ها را اضافه می کنیم و حدود ۵ دقیقه همه مواد را با هم تفت می دهیم در

مرحله بعد قارچ ها را اضافه می کنیم (قارچ ها را از وسط به دو نیم تقسیم می کنیم) کمی که تفت می دهیم تا قارچ ها نرم شود (اگر مواد در حال تفت خشک بود می توانیم حدود ۴/١ فنجان آب به مواد اضافه می کنیم) در مرحله آخر میگوها را اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم درب قابلمه را می گذاریم تا میگوها خوب مغز پخت شود قبل از سرو گشنیز و گوجه های خرد شده را هم به

خوراک اضافه می کنیم (یک دقیقه زمان کاقی است) کمی هم از گوجه ها را برای روی غذا نگه می داریم.در صورت تمایل می توانید یک الی دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز به این خوراک اضافه کنید.


میگو‌ پلو اسپانیایی 

مواد لازم 

روغن۲ قاشق سوپ‌خوری
پیاز (خرد شود)
یك عدد
كرفس (خرد شود)
۲ ساقه
سیر (خرد شود)
۲ حبه
فلفل قرمز یك قاشق چای‌خوری
برگ بو ۲ عدد
پودر ارگانو یا آویشن یك قاشق چای‌خوری
گوجه فرنگی (ریز خرد شود) ۴ عدد
آب مرغ ۳ پیمانه
رب گوجه فرنگی یك قاشق سوپ‌خوری
برنج یك و یك‌دوم پیمانه
فیله ماهی سفید (به تكه‌های متوسط خرد شود) ۲۲۵ گرم
میگوی ریز ۱۳۰ گرم
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
پیازچه ۴ عدد
میگوی درشت برای تزئین ۴ عدد


طرز تهیه:

تابه كوچكی آماده كرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی شعله اجاق‌گاز، پیاز و كرفس خردشده را در آن سرخ كنید. سپس مواد سرخ‌شده را به قابلمه متوسطی منتقل كرده و سیر، فلفل قرمز، برگ بو، پودر ارگانو، گوجه فرنگی، رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را به آن اضافه كنید. در ظرف را بگذارید و به مدت نیم ساعت آن را روی اجاق‌گاز حرارت دهید.

پس از طی این مدت، ‌برنج را همراه نمك و فلفل سیاه در قابلمه ریخته و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا برنج نیم‌پز شود.

در این فاصله در تابه كوچكی، كمی روغن ریخته و فیله ماهی سفید را در آن تفت دهید.

. میگوها را نیز در قابلمه كوچكی حاوی آب بریزید و همراه كمی نمك بپزید.

تكه‌های ماهی را با میگوی پخته‌شده روی برنج ریخته و در قابلمه را بگذارید تا برنج كاملا پخته و آب اضافی آن نیز از بین برود.

نكته

برای دم‌كشیدن برنج قراردادن دم‌كنی را روی در قابلمه فراموش نكنید.

باتوجه به اینكه برنج این غذا در اصل به حالت دان سرو می‌شود، برای جلوگیری ازبه‌هم‌چسبیدن برنج، پیش از قرار دادن دم‌كنی، یك چهارم استكان آب سرد به آن اضافه كنید.


 

خوراک میگو ایتالیایی

مواد لازم :

میگو ۱ کیلو

تخم مرغ ۲ عدد

گوجه فرنگی۳۰۰ گرم

خامه ۱۵۰ گرم

روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری

ماءالشعیر ۱ عدد

پیاز متوسط ۱ عدد

سیر۳ حبه

نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه:

پس از اینکه میگو ها رو تمیز کردیم آن را درون ظرف محتوی ماءالشعیر ۱۲ساعت میخوابانیم..گوجه ها را رنده کرده و داخل ماهیتابه میریزیم و یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه میکنیم.وقتی آب گوجه کشیده شد تخم مرغ را در ظرفی جدا شکسته و خوب هم میزنیم و به مواد اضافه میکنیم و در آخر خامه را با آن مخلوط کرده و مواد را کنار میگذاریم.

سپس سیر و پیار را خرد کرده در روغن زیتون سرخ میکنیم و و قتی طلایی شد میگو را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم .سپس در ظرفی پهن میگورا کشیده و سسی را که از قبل تهیه کرده ایم را روی آن پخش میکنیم.ماءالشعیر هم باعث تردی میگو میشه هم بهش مزه میده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید