آشپزی گیاهیآشپزی ملل

طرز تهیه لازانیا سبزیجات با سس ریکوتا

لازانیا سبزیجات با سس ریکوتا یک غذای رژیمی خوشمزه با سبزیجات مختلف

لازانیا سبزیجات با سس ریکوتا

مواد لازم 

لازانیا :یک بسته
قارچ دکمه ای : ۲۵۰ گرم
پیاز قرمز :۱/۲ پیاز
فلفل دلمه ای نارنجی، قرمز یا زرد خرد شده :۲ الی ۳ عدد
کلم بروکلی :به میزان لازم
هویج خرد شده :یک عدد
سیر :۶ عدد
کدو سبزخرد شده :یک عدد
روغن زیتون :به مقدار لازم
نمک دریا و فلفل سیاه :به میزان لازم
ریحان و پونه خشک :به مقدار لازم

مواد لازم برای سس ریکوتا

پنیر کورد :۳۰۰ گرم
پنیر موتزارلا رنده شده :۳-۴ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان رنده شده :۳-۴ قاشق غذاخوری
همچنین بخوانید : همه دستور تهیه های غذاهای سریع (فست فود)
تخم مرغ :یک عدد
نمک دریا و فلفل :به میزان لازم
پونه خشک و ریحان خشک یا تازه :به میزان لازم
جوز هندی :نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه 

فر را از قبل تا ۴۰۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم . کف سینی فر را فویل انداخت و چرب می کنیم سبزیجات خرد شده و سیر را روی آن چیده ، نمک وفلفل ، پونه خشک و ریحان می پاشیم و در فرقرار می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه.

برای تهیه سس ریکوتا همه مواد تشکیل دهنده را کاملا مخلوط می کنیم و همزمان لازانیا ها را داخل آب جوش بر اساس دستور پخت روی جعبه می پزیم.

فر را به ۳۵۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم .کف یک ظرف شیشه ای بزرگ را روغن زیتون اسپری می کنیم .کمی از سس مارینا را درکف ظرف می ریزیم و یک ردیف از لازانیا را می چینیم یک لایه از سس ریکوتا یک لایه از سبزیجات مقداری سس مارینا و دوباره یک لایه از ورقه های لازانیا این ترتیب را تا آخر تکرار می کنیم و در آخرین لایه که ورقه های لازانیا هست سس مارینا می مالیم و

بعد سس ریکوتا را می ریزیم و بصورت جدا گانه کمی موزارلا و ریحان خرد شده روی آن می پاشیم.
و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار می دهیم و به مدت ۵ دقیقه دیگر در طبقه بالای فر قرار می دهیم یا تا زمانی که پنیر ذوب شده و قهوه ای طلایی است دقت کنید که بلا فاصله بعد از فر خارج کردن لازانیا را برش ندهید بگزارید کمی خنک شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید