مواد لازم
۱ کیلوگرم مرغ
فلفل دلمه سبز، زرد، قرمز
۳ دسته پیازچه ریز شده
یکسوم پیمانه گشنیز تازه ریز شده
یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
۴۰۰ گرم رب گوجه فرنگی
۱ عدد پیاز ریز رنده شده
نمک و پودر چیلی و پودر آویشن به میزان لازمروغن به میزان لازم
طرز تهیه
مرغ را خوب شسته و آبکشی کنید سپس به قطعات متوسطی خرد کنید. یک قابلمه برداشته و مرغ را با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و یک عدد سیر و پیاز خرد شده، بپزید تا مرغ طعم بهتری بگیرد.
آب مرغ را کنار گذاشته و داخل یک تابه مقداری روغن بریزید. قطعات مرغ را داخل روغن سرخ کنید سپس از روغن جدا کرده و کنار بگذارید. پیاز رنده شده را با مقداری ادویه ترکیب کرده و داخل روغت تفت دهید تا طلایی رنگ شود سپس گشنیز تازه، پیازچه و رب گوجه را به پیاز اضافه کرده و مخلوط کنید.
منتظر بمانید تا مواد ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم تفت بخورند سپس فلفل دلمهها و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید.
در آخر قطعات مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با هم بپزند. سپس نمک، پودر چیلی، پودر آویشن و ادویه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.