کوفته بادمجان :
مواد لازم
۳ عدد بادمجان
۸حبه سیر
۱ / ۲ فلفل سبز
۱عدد پیاز، خرد شده
۱فنجان گندم یا ذرت
۲ قاشق سوپ خوری پنیر خرد شده ( ۳۰ گرم )
۲ قاشق سوپ خوری نمک ( ۳۰ گرم )
۱ قاشق سوپ خوری پونه کوهی( ۱۵ گرم )
۱ / ۲ فنجان روغن زیتون ( ۱۲۵ میلی لیتر )
۱ عدد هویج خرد شده
۱ / ۲ فنجان کلم ( ۷۵ گرم )
طرز تهیه
اول، بادمجان را بشویید و به صورت تکه های کوچک خرد کنید. سپس ماهی تابه را با کمی روغن داغ کنید و پیاز، سیر و فلفل را سرخ کنید.
سپس، بادمجان را اضافه کنید و هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید کمی خنک شود.سبزیجات را زمانی که گرم هستند بکوبید شما می توانید از مخلوط کن استفاده کنید.
سپس بقیه مواد اولیه را اضافه کرده و آن را خوب هم بزنید.کوفته را با خمیری که درست کرده اید بپیچید و در نهایت، کوفته را در ماهی تابه سرخ کنید تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند، سپس بگذارید تا روغن آن ها گرفته شود .
کیک مرغ
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
خامه ۳ چهارم پیمانه + میزان لازم برای تزیین
کره (خرد شده) ۱پیمانه
مرغ (سینه (یا کالباس)) دو قطعه
پیازچه ۱ سوم پیمانه
پنیر چدار ۱ پیمانه
طرز تهیه:
جهت تهیه کیک مرغ پنیری ابتدا فر را با دمای ۲۴۰درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود.
کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید.
نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست.
مرغ (یا ژامبون مرغ)را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود.سپس آن را مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید.پیازچه را نیز ریز خرد کنید.
حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.
داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید.
حال کیک را به مدت ۲۰تا ۳۰ دقیقه داخل فر بپزید.
نکته
۱)در صورت تمایل کیک را با مرغ طبخ کنید.
۲)ممکن است کیک شما تا ۲یا ۳بربر میزان مطرح شده خامه نیاز داشته باشد.
۳)در صورت تمایل به مرغ بعد از سرخ شدن کمی زعفران هم بزنید.
۴)این کیک را با گوشت هم میتوان پخت.
کیک مرغ را به روش های گوناگون می توانید درست کنید گاهی بدون فر و با نون تست این کیک را درست می کنند .
پای تره فرنگی
مواد لازم :
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۱۴۰ گرم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
آب سرد ( آب را کم کم اضافه کنید ) ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه :
آب را کم کم اضافه کنید به آردونمک مخلوط کرده البته کره را خرد کرده و با نوک انگشتان مخلوط کنید خمیر را کمی ورز داده و در ظرف مخصوص، پای خمیر را پهن کرده و با چنگال سوراخ کنید تمام نقاط خمیر را، بگذارید ٣٠ دقیقه استراحت کند بعد در فر بمدت ٢٠ دقیقه بگذارید.
مواد لازم برای سس روی پای تره فرنگی :
شیر ١/٢ پیمانه
خامه ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه کمی
خامه مخصوص پخت وپز اگر نداشتید از خامه صبحانه استفاده کنید.
طرز تهیه :
همه مواد را مخلوط کرده با هم زن دستی کمی بزنید تا خوب مخلوط شود . کمی جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را هم داشته باشد که با سس روی مواد بریزید.
مواد داخل پای تره فرنگی :
تره فرنگی خرد شده ۱ عدد
هویج کوچک ۱ عدد
پیاز نگینی خرد شده و تفت دهید ۱ عدد
سیر خرد شده ۱ حبه
فلفل دلمه نگینی خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
تمام مواد را با کره تفت دهید کمی نمک و فلفل و زرد چوبه و کمی پودر کاری و آویشن هم اضافه کرده همه مواد را باهم تفت داده فقط پیاز را همراه سیر جداگانه تفت دهید و به مواد اضافه کنید.
همه مواد را روی خمیر پای بریزید و سس آماده شده را هم روی مواد بریزید و در فر از قبل گرم شدن به مدت ١ ساعت قرار دهید تا کمی طلایی شود.
نکته :
شما می توانید با سس مایونز این غذا را میل کنید .
مرغ مکزیکی با سالاد قارچ
مواد لازم:
سینه مرغ نصف یک عدد(مکعبی خورد بشه)
پیاز درشت ۱ عدد(خلال درشت خورد بشه)
فلفل دلمه ای ۱ عدد بزرگ
قارچ هرچی بیشتر بهتر(به اندازه)
سس هزار جزیره به اندازه
خیار شور متوسط ۳ تا ۴ عدد( نگینی خورد بشه)
ذرت شیرین نصف پیمانه
نخود فرنگی پخته یا کنسرو نخود فرنگی یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
مثل خوراک مرغ و قارچ پیاز رو با یه مقدار خیلی کم روغن بذارید خیلی اروم تفت بخوره که نرم بشه بعد یه مقدار فلفل قرمز و زردچوبه اضافه کنید و مرغ رو هم همینطور…وقتی مرغ رو اضافه کردید
حدود یک دقیقه شعله رو بیشتر کنید و هم بزنید بعد در قابلمه رو ببندید و شعله رو کم کنید و اجازه بدید که مرغ با بخار خودش مغز پخت بشه…بعد از ۲۰ دقیقه فلفل دلمه رو هم اضافه کنید بعد از اینکه فلفل هم یه مقدار نرم شد وقت اضافه کردن قارچه…قارچ رو درشت خورد کنید بهتره…بعد به قارچا یه مقدار آبلیمو اضافه کنید و توی یه تابه که خیلی کم روغن ریختین روی شعله زیاد سرخشون کنید و بعد به مواد قبلی اضافه کنید حالا میتونید نخود فرنگی پخته و ذرت رو هم اضافه کنید
زیر شعله رو بیشتر کنید تا اگه قارچ آب انداخت زود بخار بشه و غذا آب نداشته باشه و خوب آبش کشیده بشه
بعد از اینکه کاملا آبش کشیده شد گاز رو خاموش کنید و یکی دو دقیقه اجازه بدید یه مقدار از بخار بیفته بعد خار شور و به اندازه لازم سس رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید (میتونید اگه میخواید ساندویچ کنید یه مقدار پنیر رنده شده هم اضافه کنید)بعد توی نون باگت بریزید
شما می توانید این غذا را با انواع سس تند سرو کنید .
میت بال با سس سوئدی و ادویه های مخصوص
راز خوشمزه شدن میت بال با سس سوئدی و ادویه های مخصوص
میت بال یا همان گوشت قلقلی خودمان یکی از راحتترین و خوشمزهترین غذاهایی است که میتوانید تهیه کنید به شرطی که مزهدار کردن گوشت را بلد باشید. به جز سس بینظیر این غذا، زیره، سیر و جوز هندی راز خوشمزه شدن این گوشتهای قلقلی
مواد لازم برای تهیه میت بال و سس سوئدی
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
پودر سوخاری (بدون رنگ افزودنی ) سهچهارم فنجان
شیریکچهارم فنجان
تخم مرغ بزرگ یک عدد
پیاز قرمز بزرگ رنده شده یک عدد
سیر رنده شده دو حبه
نمک یک قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده یکچهارم قاشق چایخوری
زیره یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه
برای تهیه میت بال تمام مواد لازم را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با دست خوب ورز دهید تا مواد کاملا ترکیب شده و یکدست شوند. در اندازه یک توپ پینگ پنگ، میت بال درست کنید تا مایه گوشت تمام شود. میت بالها را کنار بچینید.
یک قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق غذاخوری کره را داخل یک تابه بزرگ بریزید و حرارت را بالا ببرید تا روغن کاملا داغ شود. نصف میت بالها را داخل تابه بریزید و هر یک تا دو دقیقه یک بار آنها را بچرخانید تا تمام ۴ طرف آن سرخ شده و قهوهای رنگ شود. آنها را از قابلمه خارج کنید و باقی میت بالها را هم به همین صورت سرخ کنید.
تابه را خالی کنید و آرد را روی چربی باقی مانده داخل تابه بریزید و به وسیله ته یک قاشق چوبی آرد را بسایید و با حرارت کم حدود یک دقیقه تفت دهید. حالا آب گوشت را اضافه کنید و همینطور به هم زدن ادامه دهید.
بعد از چند دقیقه میت بالها را داخل تابه برگردانید. حدود ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا میت بالها داخل سس غوطهور باشند.
تابه را از روی حرارت بردارید و شیر و خامه را اضافه کنید. غذا را بچشید و برحسب ذائقهتان به آن نمک و فلفل بزنید. حالا میت بال سوئدی را با نودل یا پاستا یا پوره سیب زمینی سرو کنید.
فیش اند چیپس کلاسیک انگلیسی
مواد لازم
آرد۵۵ گرم
نشاسته ذرت۵۵ گرم
بیکینگ پودریک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
دلستر کلاسیک یک سوم فنجان
آّب گازداریک سوم فنجان
فیله ماهی چهار عدد
سیبزمینی۹۰۰ گرم
روغن برای سرخ کردنبه مقدار لازم
طرز تهیه
درون کاسهای متوسط آرد (دو قاشق غذاخوری از آن را کمار بگذارید) را با نشاسته ذرت و بیکینگ پودر مخلوط کنید. کمی روی آن نمک و فلفل بپاشید و با هم مخلوط کنید.
دلستر را کم کم اضافه کنید و با استفاده از چنگال، آرد را هم بزنید. حالا نوبت به اضافه کردن آب گازدار رسیدهاست، آن را هم اضافه کنید و مدام هم بزنید. سپس مایه به دست آمده را به مدت حدودا ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال بگذارید.
سیبزمینیها را بشویید و پوست بکنید، آنها را به صورت خلالی خرد کنید. خلالهای سیبزمینی را درون آبکش بریزید و آب سرد آبکشی کنید.
داخل قابلمه، مقداری آب سرد بریزید و خلالها را داخل آن بریزید و اجازه دهید به آرامی بجوشد (حدودا ۳ تا ۴ دقیقه برای اینکار کافی است).
بعد از آنکه کمی جوشید آن را داخل آبکش بریزید، چند دستمال آشپزخانه در بشقاب بگذارید و خلالها را روی آن بچینید و مجددا چند دستمال روی آنها پهن کنید و در یخچال بگذارید.
فیله ماهیها را هم روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا آبشان خوب گرفته شود، کمی روی آنها نمک بپاشید.
درون ماهیتابه روغن بریزید و صبر کنید تا گرم شود (دمای حدود ۱۷۶ درجه سانتیگراد) سپس خلالهای سیبزمینی را در آن بریزید لازم نیست آنها را تا زمانیکه طلایی شوند سرخ کنید، همین که کمی پختند و رنگشان عوض شد آنها را از داخل روغن خارج کنید.
دو قاشق غذاخوری آردی که از قبل باقی گذاشتید را درون بشقاب بریزید، فیله ها را در آن بغلتانید. آرد اضافی را از روی آنها بتکانید. سپس دو طرف آنها را به مایهای که آماده کرده بودید، آغشته کنید.
درون ماهیتابه روغن بریزید و به آرامی هر تکه از فیلهها را تا زمانیکه مایه روی آن ترد و طلایی شود؛ سرخ کنید (حدودا ۸ دقیقه زمان میبرد). هر از گاهی فیلهها را برگردانید تا هردو طرف به صورت یکسان سرخ شود.
بعد از آنکه به خوبی سرخ شدند آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافهشان گرفته شود.
حالا نوبت به کامل سرخکردن سیبزمینیها رسیده است، آنها را در روغن با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد تا زمانیکه کاملا طرد و طلایی شوند سرخ کنید (حدود ۵ دقیقه).
فیش اند چیپس کلاسیک انگلیسی شما آماده است، آن را در ظرف دلخواه سرو کنید و لذت ببرید.