خوراک خوشمزه کریسمس: بیف با خردل و پسته و آب به
این غذای خوشمزه که با گوشت دنده گاو درست می شود را شب کریسمس نوش جان کنید. برای طعم دادن به آن از پسته و خردل و آّب به استفاده کنید.
مواد لازم:
• ۲۱۵ گرم مغز پسته
• ۱ فنجان جعفری تازه، خرد شده
• ۷۰ گرم (۱ فنجان) خمیر نان
• ۲ قاشق غذاخوری خردل
• ۲ عدد تخم مرغ، زده شده
• حدود ۲.۵ کیلوگرم دنده کبابی گاو
• ۷۵۰ میلی لیتر (۳ فنجان) آب مرغ
• ۲ قوطی ۱۰۰ گرمی آب به
طرز تهیه:
۱. فر را بگذارید در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شود. پسته، جعفری و خرده های خمیر نان را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا کاملاً خرد شوند. خردل و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. سپس نمک و فلفل بزنید.
۲. از نخ آشپزی برای گره زدن بیف ها استفاده کنید و از ۳ نقطه بین استخوان ها گره بزنید. سپس داخل ظرف مخصوص کباب بگذارید. مخلوط پسته را روی بیف بریزید و پخش کنید.
۳. فویلی روی آن بکشید و حدود ۱۰ دقیقه کباب کنید. سپس دما را تا ۱۸۰ درجه پائین بیاورید. دو ساعت دیگر کباب کنید تا به اندازه دلخواه بپزد. سپس روی بشقاب مخصوص سرو کنید و روی آن فویل بکشید. بگذارید ۵ دقیقه بماند.
۴. در این حین، آب مرغ و به را در ظرف کباب روی شعله متوسط گرم کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. سپس شعله را کم کنید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه نیمجوش شود و مقدار آن نصف شود. نمک و فلفل بزنید. آن را از صافی رد کنید و با قاشق مواد اضافی را جدا کنید.
۵. حالا بیف را با این سس سرو کنید.
سالاد سیب زمینی قالبی کریسمس
مواد لازم
ژلاتین ۲۵ گرم
آب سبزیجات (یا آب مرغ) ۱ فنجان
سیب زمینی (آب پز، خرد شده) ۱ فنجان
هویج (بخار پز، خرد شده) ۱ فنجان
نخود شیرین ۴۵۰ گرم
ذرت نصف فنجان
سس مایونز ۶ قاشق سوپخوری
خامه ترش ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگی برای تزئین
گشنیز برای تزئین
طرز تهیه
۱. در یک ظرف کوچک، ۳ قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید ۵ دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.
۲. در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، ماینوز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.
۳. مخلوط را داخل قالب نان بریزید. قبل از سرو کردن حداقل ۵ ساعت در یخچال قرار دهید.
ماهی مخصوص کریسمس
مواد لازم :
سیر به میزان لازم
رب فلفل به میزان لازم
زنجبیل تازه به میزان لازم
کره ۱۰۰ گرم
نمک ، فلفل سياه ، كمى زيره به میزان لازم
پوست رنده شده لیمو به میزان لازم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نارنج به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
طرز تهیه :
این ماهى سالمون براى ايام كريسمس و سال نو ميلادى درست کردم. ماهى را با تركيب مواد آماده شده ماساژ ميدهيم.
بعد سبزيجات و چوب هاى دارچين را روى ماهى ميريزيم ، و فويل را روى ماهى كشيده و در يخچال حداقل به مدت دو ساعت قرار ميدهيم.
بعد در سينى فر قرار داده و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتى گراد به مدت نيم ساعت ميگذاريم و بعد براى ده دقيقه هم زير گريل قرار ميدهيم.