فوت و فن آشپزی

فوت وفن طرز نگهداری قارچ

روش نگهداری قارچ: سیاه نشدن قارچ و فریز کردن وسالم بودن قارچ

نگهداری از قارچ

برای فهمیدن سالم بودن قارچ : روی آن کمی نمک بپاشید اگر رنگ آن سیاه شد قارچ سالم است ولی اگر زرد شد قارچ فاسد و سمی شده

زمانی که قارچ را تازه می‌خریم، داخل ظرف پلاستیک یا کیسه است. بهتر است زمانی که به خانه می‌رسیم، قارچ‌‌ها را از کیسه خارج کرده و داخل یک پاکت تیره بگذاریم و در آن را محکم ببندیم و داخل یخچال قرار دهیم.

پاکت باعث می‌شود که نور و هوا به قارچ‌ها نرسد و همچنین جنس پاکت، رطوبت قارچ‌ها را می‌گیرد و این کمک می‌کند که قارچ‌ها دیرتر سیاه شده و مدت بیشتری تازه بمانند.

سیاه نشدن قارچ

برای اینکه قارچ سیاه نشه، باید اول از همه روغن داغ باشه، بعد موقع تفت دادن با حرارت بالا تفت بدید و مهمتر از همه اینکه حتما به اون کمی آبلیمو بزنید.

فریز کردن قارچ

اگر موقع تفت دادن قارچ، قارچ آب بندازه، میتونید اونو توی آب خودش تا ۲ هفته در یخچال و ۶ ماه در فریزر نگهداری کنید

در ضمن وقتی اونو سرخ میکنید جوری که اصلا آب نداره و تفت میخوره, تا ۲ الی ۳ ماه هم توی فریزر میمونه و مشکلی نداره

روش نگهداری قارچ:

هنگامی که قارچ را تهیه می کنید، مهم است که آن را به طور صحیح نگهداری کنید.

تا سفتی خود را حفظ کند. قارچ ها باید به درستی بسته بندی شوند. آنها را درون کیسه های کاغذی برای داشتن عمر طولانی تر نگه داری کنید.

می توانید آنها را به مدت یک هفته در یک کیسه کاغذی قهوه ای در قفسه پایین یخچال ذخیره کنید.

قارچ تازه هرگز نباید یخ زده باشد، اما قارچ های خوراکی را می توان تا یکماه منجمد کرد.

قارچ ها نباید در دمای اتاق قرار بگیرند، زیرا خیلی مرطوب است.

آنها باید از غذاهای دیگر با طعم های قوی یا طعم های دیگر دور باشند، زیرا به خوبی جذب می کند.

اگر قصد دارید بیش از یک هفته آنها را ذخیره کنید، باید فریز یا خشک شود.

قارچ ها نباید شسته شوند، زیرا آب را جذب می کنند و باعث پلاسیده شدن زود آنها می شود.

برای پخت و پز باید قارچ را از پایه و ساقه آن جدا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید