مواد لازم
یک قوطی ۰٫۵ کیلویی لوبیای گاربانزوی ارگانیک
۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری عسل
۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
۱/۸ قاشق چایخوری جوز هندی
۱/۸ قاشق چایخوری نمک دریا
روش تهیه
فر را از قبل تا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با کاغذ آشپزی بپوشانید.
در یک صافی، آب نخود ها را خالی کرده و آبکشی کنید. آنها را روی حوله پهن کنید تا خشک شوند.
نخود ها را روی ورق آشپزی در یک لایه تکی پخش کنید. حدود ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که ترد شوند، آنها را بپزید. یکی را امتحان کنید و اگر هنوز نرم است، به مدت طولانی تری بپزید.
در حالی که نخود ها هنوز داغ هستند، آنها را در یک کاسه با روغن، عسل، دارچین، جوز هندی و نمک مخلوط کنید. می توانید به همین شکل آنها را سرو کنید یا برای اینکه حالت کاراملی پیدا کنند، آنها را حدود ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید.
نخود های باقی مانده را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.