مواد لازم برای تهیه ساندویچ مکزیکی
۲ قاشق سوپ خوری شیر
۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
نصف قاشق چایی خوری پودر سیر
یک قاشق سوپ خوری گشنیز خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم
۸ عدد نان ترتیلای تازه یا پیتا
۴ قاشق سوپ خوری سس کچاپ
یک قاشق چایی خوری
یک قاشق چایی خوری سس فلفل تند
۴۰۰ گرم مرغ پخته خرد شده
۲ قاشق سوپ خوری پنیر پارمسان رنده شده
۸ ورق پنیر ورقهای چدار
۲۰ گرم برگ ریحان
۲۰ گرم گشنیز خرد شده
۲۰ گرم زیتون حلقهای خرد شده
روغن زیتون به میزان لازم
طرزتهیه ساندویچ مکزیکی
شیر، روغن زیتون، گشنیز، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل را درون ظرفی بریزید و همه را با هم مخلوط کنید و با قلم موی آشپزی از ترکیب آنها روی نانهای تافتون بمالید.
مرغ پخته شده را به همراه سس فلفل، سس کچاپ، پنیر پارمسان و زیتون، بین نانها به صورت مساوی تقسیم کنید.
سپس مقداری پنیر ورقهای چدار و گشنیز خرد شده و برگ ریحان روی لایه مرغ بچینید و نان را از اطراف جمع کنید تا روی مواد بپوشاند و نان فرم بقچه مانند به خود بگیرد.
تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید و نانهای آماده را از سمت تا شده داخل تابه سرخ کنید تا طلایی شود سپس آن را برگردانید تا از سمت دیگر نیز آن را سرخ کنید تا طلایی شود و سپس برش بزنید و سرو کنید.