غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه واویشکا جگر شمالی

یکی از غذاهای خوشمزه و معروف شمالی که از جگر مرغ یا گوسفند تهیه میشود

مواد لازم

۳۰۰ گرم جگر گوسفند

۱ عدددل گوسفند

۱ عدد پیاز

۲ قاشق غذا خوری انار

۱ عددگوجه فرنگي

رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری

۱ عددسیب زمینی

زرد چوبه ۱/۲ قاشق چای خوری

نمک وفلفل مقدار لازم


طرز تهیه واویشکا جگر

ابتدا دل و جگر را مکعبی خرد کرده ، کنار می گذاریم . یک عدد پیاز را خلالی کرده و در مقداری روغن تفت می دهیم تا نرم و طلایی رنگ شوند . سپس سیر خرد شده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی آن درآید . حالا جگرهای خرد شده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا سرخ شده و آب آن خشک شود . رب گوجه فرنگی ، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا رب نیز سرخ شده و بوی خامی آن گرفته شود .
سپس گوجه ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا با دیگر مواد مخلوط شود . نصف لیوان آب داخل تابه ریخته و در آن را بسته و اجازه می دهیم تا واویشکا جگر با حرارت ملایم بپزد .
بعد از اینکه خوراک پخت و مقدار کمی آب باقی ماند ، انار دون شده ترش را نیز اضافه کرده و مخلوط می کنیم . در تابه را برداشته و اجازه می دهیم تا خوراک ما چند دقیقه دیگر نیز روی حرارت باقی بماند و بپزد . ( بعد از اضافه کردن انار ، در تابه را باز بگذارید تا دانه های انار تغییر رنگ نداده و همان طور قرمز بماند )
تا آن زمان سیب زمینی ها را هم سرخ می کنیم . بعد از اینکه واویشکا جگر آماده شد ، آن را در ظرف مورد نظر کشیده و بعد از تزئین با سبزی و نان تازه سرو کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید