فوت و فن آشپزی

۵ توصیه برای خوش‌طعم کردن برنج

چگونه برنج خوش طعم بشه از سر آشپز معروف دنیا

توصیه برای خوش‌طعم کردن برنج

۱. اگر می‌خواهید برنج آبکش سفید درست کنید، بهتر است داخل آب در حال جوش برنجتان چند عدد دانه هل یا یک چوب دارچین بیندازید. این طوری هم برنجتان خوش‌طعم می‌شود و هم رنگ نمی‌گیرد.

۲. بهتر است به جای اضافه کردن رب به لوبیاپلو یا سایر پلوهایی که به رب نیاز دارند، از گوجه‌فرنگی رنده شده یا آب آن استفاده کنید.

۳. همیشه اضافه کردن روغن زیتون، روغن کنجد و کره به برنج می‌تواند طعم بهتری به آن بدهد.

۴. اگر می‌خواهید ته‌چین درست کنید، داخل برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنجتان زعفران بزنید. با این روش هم طعم زعفران حفظ می‌شود و هم رنگ برنج زردتر خواهد بود.

۵. اگر عادت دارید برنج میهمانی را از یکی، دو روز قبل خیس کنید، حتماً داخل آب آن چند عدد دانه هل، برگ بو، برگ پونه یا برگ نعناع تازه بریزید تا برنج خوش‌طعم‌تری را جلوی میهمان‌های‌تان بگذارید.

‫15 نظرها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید