مواد لازم
پیاز متوسط ۲ عدد
ساقه کرفس تازه ۴۰۰
برگ کرفس ۲۰۰ گرم
روغن مایع به اندازه کافی
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
لوبیا سفید یک پیمانه سر خای
نعناع تازه ۵۰ گرم
جعفری تازه ۱۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری (دلخواه)
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه
ابتدا پیاز نگینی خورد کرده و سرخ کنید سینه مرغ به اندازه گوشت قیمه برش دهید به پیاز اضافه کرده فلفل و زردچوبه اضافه کرده یک تف بدهید ( برای بوی بد مرغ از برگ بو یا چند حبه استفاده کنید )
بعد به مرغ آب اضافه کرده بگذارید با حرارت کم پخته شود
ساقه ها کرفس خورد کرده کمی سرخ کنید بعد برگ کرفس و کمی جعفری خورد شده را اضافه کنید و تف دهیدسپس به مایع مرغ اضافه کنید
لوبیا سفید از قبل خیس کرده اّبکش کنید بزارید جداگانه پخته شود سپس داخل خورش بریزید
نکته
اگر دوست دارید خورش خوش رنگ بشه رب گوجه فرنگی را کمی سرخ کنید به خورش اضافه کنید بگدارید خورش جا بیفته من برای اینکه عطر نعناع توی خورش بیشتر حس بشه از اخرپودر نعناع اگر خشک بود بریزید اگر تازه ست تف بدهید
اگر میخواین اب خورش غلیظ شود یک قاشق غذا خوری آرد با کمی آب سرد حل کنید توی خورشت بریزید بزارید چند جوش بزنه در اخر آبلیمو و نمک زعفران اضافه کنید .. نوش جان