مواد لازم
گوشت قرمز ۲ عدد (گوشت استخوان دار گوسفند)
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سبزیجات به مقدار لازم
سیر ۱ حبه بزرگ (نصف شده)
هویج ۱ عدد بزرگ (خرد شده)
تره فرنگی ۱ عدد بزرگ (خرد شده)
کرفس ۲ ساقه (خرد شده)
لپه ۴۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ (خرد شده)
جعفری برای تزئین (خرد شده)
۳ حبه سیر
۴ دانه فلفل
۱ قاشق چای خوری آویشن
۸ شاخه جعفری
طرز تهیه سوپ لپه
لپه ها را خوب پاک کنید. آن ها را شسته و سپس خشک کنید. سپس لپه ها را داخل یک قابلمه ی بزرگ ۴ لیتری همراه با سبزیجات و گوشت ها قرار داده و دو و نیم لیتر آب اضافه کنید. بزارین به جوش بیان. کفی که بالای سوپ جمع میشه رو جمع کنید و این کارو تا چند دقیقه که دیگه کف اونجا تشکیل نشه ادامه بدین. در قابلمه رو طوری بزارین که یکم جا برای خروج بخار داشته باشه و اجازه بدین تا ۱ و نیم ساعت بپزن، تا وقتی که لپه ها ترد میشن. همچنین چند دقیقه یه بار خوب هم بزنید تا مواد به ته قالمه نچسبن.
تکه های گوشت و سبزیجات رو از توی قابلمه خارج کنید. سوپ رو با یه مخلوط کن به حالت پوره دربیارین. همزن برقی اینجا خیلی به درد میخوره! این کارو اونقدر ادامه بدین که سوپ کاملاً صاف بشه.
مواد پوره شده رو به قابلمه برگردونید و برای سرو کردن گرمش کنید. نمک و فلفل رو برای مزه دار کردن اضافه کنید. داخل کاسه ها سوپ رو بکشید و با جعفری تزئینشون کنید.
اگه دوست داشتین گوشت ها رو دور نریزید، فقط یادتون باشه گوشتشون از استخوان ها جدا کنید. گوشت رو به تکه های کوچیک تقسیم کنید و با سوپ میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ لپه
سوپ لپه جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه میباشد .
سوپ لپه را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .