مواد لازم
کره ۱۲۵ گرم
پودر قند ۷۵ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۳ قاشق چای خوری
پوست لیموترش (رنده شده)۱ عدد
آرد گندم (الک شده)۲۵۰ گرم
بیکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
مغز بادام یا فندق۱۰ تا ۱۵ عدد
شربت (طبق دستور داده شده)
طرز تهیه
فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
در ظرفی کره و پودر قند را با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً لطیف شود، سپس زرده تخممرغ، وانیل، رنده پوست لیموترش، آرد گندم و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و با دست کاملاً ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید؛
از خمیر، تکه هایی به اندازه گردو برداشته و آن را با دست به شکل گِرد درآورید و از یک طرف آن را صاف کنید، سپس به فاصلههای دو سانتیمتری از یکدیگر داخل سینی فر چرب شده یا در کپسول کاغذی قرار دهید و روی هر یک از آنها، یک عدد مغز بادام یا فندق فرو کنید؛
سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده قرار دهید تا شیرینیها کاملاً بپزند و طلاییرنگ شوند؛
پس از این مدت، شیرینیها از فر بیرون آورید و بلافاصله روی آنها، شربت آماده و سردشده بریزید و بگذارید شیرینیها سرد شوند و شربت کاملاً به خورد آنها برود، سپس شیرینی شکرپاره را به همراه چای یا قهوه ترک سرو کنید.
طرزتهیه شربت
یک پیمانه آب را به همراه ۳۰۰ گرم شکر در قابلمهای کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. یک قاشق چای خوری آب لیموترش را به آن اضافه کرده و اجازه دهید مدتی بجوشد تا غلیظ شود. پس از اینکه شربت کاملاً غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.