غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه خورشت گوجه سبز

خورشت گوجه سبز یک خورشت بهاری ترش و خوشمزه با گوشت تکه ای گوسفند

 

مواد لازم 

پیاز ۱ عدد

سیر ۱ حبه

گوشت خورشتی ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

سبزی نعنا جعفری سرخ شده ۸۰ تا ۱۰۰ گرم

گوجه سبز ۳۰۰ گرم

روغن، نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم


طرز تهیه 

برای شروع ابتدا پیاز نگینی ریز خرد شده و سیر رنده شده را با کمی روغن تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود.

سپس گوشت تکه ای خورشتی و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت قهوه ای شود.

کمی فلفل سیاه و قرمز نیز اضافه کنید. همچنین بجای گوشت میتوانید از مرغ استفاده کنید و خورشت را در زمان کوتاه تری بپزید.

به میزان لازم آب اضافه کنید، سبزی سرخ شده را نیز اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا گوشت و سبزی بپزند.

بعد از چند ساعت، گوشت و سبزی میپزد و خورشت به روغن می افتد.

نیم ساعت پایانی پخت، قبل از سرو، گوجه سبزها را اضافه کنید و زمان دهید تا بپزند.

زمان پخت با توجه به سایز گوجه ها و نرمی و سفتی آنها متفاوت است، شکل گوجه باید حفظ شود.

اگر پخت بیش از حد باشد یا خورشت را زیاد هم بزنید، گوجه ها له میشوند و ترشی بیش از حدی به خورشت می دهند، پس به اندازه بپزید. معمولا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای پخت گوجه کافیست.

سعی کنید از گوجه های با سایز متوسط استفاده کنید که خورشت، ظاهر زیبایی داشته باشد. اواخر پخت، نمک را اضافه و اندازه کنید.

اگر تمایل دارید خورشت ملس باشد میتوانید کمی شکر در اواخر پخت اضافه کنید.

اگر گوجه ها ترش نبودند، برای چاشنی و ترشی خورشت میتوانید کمی رب انار اضافه کنید.

اگر سبزی نعنا جعفری ندارید، از سبزی قورمه استفاده کنید و یکی دو قاشق نعنا خشک نیز در خورشت بریزید.

بعد از پخت گوجه ها، خورشت را با برنج زعفرانی سرو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید