مواد لازم
بادمجان بدون تخم : ۵-۶ عدد
مغز گردو : ۲۰۰ گرم ساییده شده
سبزی معطر : ۱۰۰ گرم
آب انار : ۱ فنجان
سیر : ۳ حبه
نمک : به مقدار لازم
گلپر : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا بادمجان ها را با پوست تمیز می شوریم و روی اجاق و یا روی آتش کبابی می کنیم البته می توانید در فر نیز قرار دهید.سپس بادمجان های کبابی را پوست می گیریم و اگر بادمجان ها پر از تخم بودن آن ها را بیرون می آوریم.
بادمجان ها را در کاسه ای می گذاریم و با گوشت کوب دستی یا برقی خوب آن ها را له می کنیم. سیرها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و آنها را نیز یا با گوشت کوب له می کنیم و یا رنده ریز می کنیم و به بادمجان ها می افزاییم
و بعد سبزی معطر (نعناع،خلواش و چوچاق را که از قبل خرد کرده ایم را اضافه می کنیم) و نمک،فلفل سیاه را روی مواد می پاشیم و گردو ها را آسیاب می کنیم و با کلپرآب اناربه مواد کال کباب می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود.
کال کباب آماده شده را در ظرف مورد نظر می کشیم و با دانه های انار تزئین می کنیم و با نان یا برنج این غذای خوش مزه را سرو کنید.بهتر است کال کباب را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد کاملا به خورد هم بروند. نوش جان