آشپزی 3 سوت

طرز تهیه میگو پفکی

یک غذای ساده و خوشمزه

مواد لازم (۳ تا ۴ نفر)

۱ پیمانه آرد
۱ قاشق غذاخوری ادویه کجون (ادویه تند)
۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴۵۰ گرم میگو
۱ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری شیر
۱ قاشق چایخوری ادویه تند


طرز تهیه میگو پفکی
۱. در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه کجون، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از آن را درون کیسه زیپ دار بریزید.

۲. میگوهای فاقد پوست و دم که تمیز شسته اید را پس از خشک شدن، درون کیسه آرد بریزید.

۳. در کاسه ای جداگانه، تخم مرغ، شیر و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید.

۴. بقیه آردها را درون بشقابی گود بریزید.

۵. روغن را درون یک قابلمه متوسط داغ کنید.

۶. میگوها را ابتدا درون تخم مرغ و سپس درون آرد بغلتانید. سپس آن ها را درون روغن داغ بیندازید.

۷. پس از طلایی شدن میگو، میگوهای پفکی را از روغن بیرون بکشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید