مواد لازم (۳ تا ۴ نفر)
۱ پیمانه آرد
۱ قاشق غذاخوری ادویه کجون (ادویه تند)
۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴۵۰ گرم میگو
۱ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری شیر
۱ قاشق چایخوری ادویه تند
طرز تهیه میگو پفکی
۱. در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه کجون، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از آن را درون کیسه زیپ دار بریزید.
۲. میگوهای فاقد پوست و دم که تمیز شسته اید را پس از خشک شدن، درون کیسه آرد بریزید.
۳. در کاسه ای جداگانه، تخم مرغ، شیر و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید.
۴. بقیه آردها را درون بشقابی گود بریزید.
۵. روغن را درون یک قابلمه متوسط داغ کنید.
۶. میگوها را ابتدا درون تخم مرغ و سپس درون آرد بغلتانید. سپس آن ها را درون روغن داغ بیندازید.
۷. پس از طلایی شدن میگو، میگوهای پفکی را از روغن بیرون بکشید.