گریل میگو با آناناس
مواد لازم
میگو تمیز شده: ۳۰ عدد
کره: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز متوسط: یک عدد
آناناس بدون آب: ۲۰۰ گرم
پیازچه خرد شده: نصف پیمانه
برنج پخته: ۴ پیمانه
طرز تهیه
دو ورق فویل بزرگ را بر روی هم قرار دهید. کره را در آن با فاصله قرار دهید. آن گاه میگوی خام را روی کره بچینید و روی آن فلفل دلمه ای، آناناس، پیازچه و در آخر روی آن برنج بریزید. سپس فویل را محکم ببندید. فویل را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گریل میگو خوشمزه شما آماده شود.
اسکالپ میگو
مواد لازم
سیر: ۴ حبه
زنجبیل رنده شده: یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ: دو عدد
پیاز رنده شده: یک عدد
آرد سوخاری: به میزان لازم
پودر سوخاری: به میزان لازم
پودر جوز هندی: یک قاشق چای خوری
سویا سس: سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
میگو پوست کنده: ۲۵۰ گرم
طرز تهیه
میگوها را داخل سیر، زنجبیل، پیاز رنده شده، جوز هندی، سویا سس و لیمو مزه دار کنید. بهتر است در تهیه این نوع غذا با میگو سه ساعت به میگو زمان دهیم تا خوب مزه دار شود. آن گاه میگوها را در داخل تخم مرغ فرو برده و در پودر سوخاری بغلتانید. دوباره در تخم مرغ فرو ببرید و در آرد سوخاری بغلتانید. حالا آن ها را داخل روغن سرخ کنید. اسکالپ میگو را می توانید با برنج سرو کنید.
کتلت میگو با سس تمر هندی
مواد لازم
میگو: ۱۵۰ گرم
زنجبیل، زرد چوبه و تخم گشنیز: هر کدام یک قاشق چای خوری
گشنیز تازه خرد شده: سه قاشق سوپ خوری
سیب زمینی پخته شده: ۵ عدد
لیم ترش: یک عدد
روغن و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه این غذا با میگو ابتدا باید میگو و سیب زمینی را به همراه زنجبیل رنده شده، زردچوبه، نمک، آب لیمو ترش و تخم گشنیز در غذا ساز ریخته و خوب مخلوط کنید تا مواد یک دست شود.
مواد را در ظرفی بریزید و آن گاه گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید. در تابه روغن ریخته تا داغ شود. سپس به اندازه یک نارنگی از مواد برداشته و در دست صاف کرده و در تابه سرخ کنید.
طرز تهیه سس
آب جوش: نصف پیمانه
تمر هندی: نصف پیمانه
سس گوجه فرنگی: پنج قاشق سوپ خوری
انبه کوچک: یک عدد
تمر هندی را در آب جوش ریخته و صاف کنید. این مخلوط را با انبه و سس گوجه فرنگی در دستگاه غذاساز مخلوط کنید تا یک دست شود.
پنج خاصیت میگو
: امگا۳ فراوانی که در میگو وجود دارد، باعث میشود عادت به مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی جلوگیری کند.
یکی از عادتهای خوب غذایی که متخصصان تغذیه آن را توصیه میکنند، مصرف هفتگی فرآوردههای دریایی از انواع ماهی گرفته تا میگوست، اما خیلیها میگویند میگو کلسترول دارد و باید از خوردن آن اجتناب کرد، اما این باور درست است یا اینکه حقیقت چیز دیگری است؟ به غیر از این موضوع، عادت به مصرف میگو چه فواید و چه زیانهایی دارد؟۱.ضدفشارخون
میگو از منابع اسیدهای چربی از خانواده امگا۳ است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک میکند. البته توصیه میشود این مادهغذایی در هنگام تهیه با حداقل روغن و نمک طبخ شود، در این صورت به گزینهای مناسب برای کاهش سطح فشارخون تبدیل خواهد شد زیرا سرخکردن آن در روغن، کالری بیشتر به بدن میرساند و باعث افزایشوزن میشود که خود از عوامل بروز فشارخون است.
۲.سرشار از سلنیوم
یکی از موادمعدنیای که در میگو به میزان بسیار یافت میشود، سلنیوم است. با خوردن ۱۰۰ گرم میگو، ۶۴ درصد از نیاز روزانه به این مادهمغذی تامین خواهد شد و از آنجا که سلنیوم خاصیت آنتیاکسیدانی دارد، عادت به خوردن میگو، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و انواع سرطان خون مانند «لوسمی» و «لنفوم هوچکین» را کاهش میدهد.
۳.ضدآلزایمر
امگا۳ فراوانی که در میگو وجود دارد، باعث میشود عادت به مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی جلوگیری کند. در واقع، دریافت روزانه ۳۸۰ میلیگرم از این اسیدهای چرب، از بروز اختلال حواس و آلزایمر جلوگیری میکند و با خوردن هفتهای ۲ تا ۳ بار میگو، این مقدار اسیدچرب به بدن خواهد رسید.
۴.ضد کمخونی
افرادی که به دلایل مختلف گوشت قرمز نمیخورند، بیش از دیگران در معرض ابتلا به کمخونی ناشی از فقر آهن قرار دارند و از آنجا که با خوردن ۱۰۰ گرم میگو، ۱۹ درصد از نیاز به این مادهمغذی تامین میشود، بهتر است در صورت نخوردن گوشت قرمز، میگو را در برنامه غذایی روزانهشان بگنجانند.
۵.منبع پروتئین و کلسترول خوب
میگو برخلاف تصور عامه مردم، باعث افزایش کلسترول نمیشود زیرا بررسیهای مقایسهای میان دو رژیمغذایی با تخممرغ و میگو نشان دادهاند که رژیم دارای میگو ۷ درصد سطح کلسترول بد و ۱۲ درصد سطح کلسترول خوب را افزایش میدهد در حالی که رژیم دارای تخممرغ، سطح کلسترول بد را ۱۰ درصد و سطح کلسترول خوب را ۷ درصد بالا میبرد. در واقع این مادهغذایی چربی کمی دارد و با خوردن ۱۲ عدد میگوی درشت بخارپز شده، ۱۶۰ میلیگرم کلسترول وارد بدن میشود و سطح تریگلیسرید ۱۳ درصد پایین میآید بنابراین توصیه میشود آن را مانند سایر منابع پروتئینی مصرف کنید.