مواد لازم
۵۰۰ گرم شاه میگو یا میگوی کوچک
یک چهارم پیمانه ماست پر چرب
۲ قاشق غذاخوری مایونز
۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
۲ قاشق غذاخوری شوید خورد شده برای داخل غذا و مقداری بیشتر برای تزئین روی سالاد
فلفل سیاه تازه به میزان لازم
یک قاشق غذاخوری پیازچه خورد شده
روغن زیتون برای خوش طعم کردن سالاد
طرز تهیه
میگوها را در یک قابلمه متوسط پر از آب نمک به جوش رسیده، بریزید و بگذارید برای ۱ دقیقه (یا ۳ دقیقه اگر میگوی کوچک استفاده میکنید) بمانند تا حلقهای شکل و مغزپخت شوند.
سپس آنها را به یک حمام یخ منتقل کنید تا سرد شوند و در آخر آبکشی و خشک کنید. اگر از میگوی کوچک استفاده میکنید، بایستی آنها را پوستگیری و تمیز کنید.
بعد از این کارها میتوانید ماست پر چرب، مایونز، آب لیمو، و ۲ قاشق غذاخوری شوید را یک در کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
در آخر میگوهای پخته شده را به این مخلوط اضافه کرده و با نمک و فلفل طعمدار نمایید. میگوها باید کاملا به این سس آغشته شوند تا به نهایت خوشمزگی برسند.
در آخر غذا را در ظرفی کشیده، روی آن را با شوید و پیازچه تزئین کنید. آخرین چیزی که روی غذا پخش میکنید، فلفل و کمی روغن است. حالا دیگر غذای شما آماده سرو شده است.