سس و ترشی ها

طرز تهیه ترشی انبه خوشمزه و لذیذ به سه روش

ترشی انبه یکی از ترشی های خوشمزه و شیک است که طرفداران خاص خود را دارد

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه به روش اول
انبه ….. درشت دو عدد

تمر هندی ….. یک بسته

سرکه ….. یک پیمانه

فلفل قرمز ….. به مقدار لازم

دارچین ….. یک قاشق چایخوری

سیاه دانه ….. دو قاشق مرباخوری

تخم گشنیز آسیاب شده ….. دو قاشق غذاخوری

نمک ….. به میزان لازم


طرز تهیه ترشی لیته انبه (ترشی انبه )

برای تهیه ترشی لیته انبه ابتدا انبه ها را حسابی بشویید. سپس هسته ان را جدا کنید. در مرحله بعدی تمرهندی را باید در سرکه حل کنید. وقتی حسابی به خرد سرکه رفت ان را از صافی بگذرانید . طرز تهیه ترشی انبه

در مرحله بعدی باید انبه و مخلوط تمرهندی و سرکه را درون مخلوط کن ریخته و حسابی با هم مخلوط کنید. سرانجام سایر مواد یعنی فلفل، نمک، سیاه‌دانه، دارچین و تخم گشنیز را به آن اضافه کنید. این مواد را داخل شیشه ای ریخته و درش را محکم ببندید تا درون ان هوا نرود. سپس ان را در یخچالتان بگذارید.

نکته جالب در ترشی انبه اینست که ان را بلافاصله بعد از درست کردن هم میتوان میل کرد. اما سعی کنید بعد از یک هفته شروع به مصرف ان کنید تا بیشتر جا بیفتد .


مواد لازم برای تهیه ترشی انبه به روش دوم
▪ انبه دو عدد بزرگ

▪ آب لیموی تازه یک لیوان

▪ رب گوجه ۱۰۰ گرم

▪ زعفران ساییده به میزان دلخواه

▪ شکر به میزان دلخواه

▪ دارچین به میزان دلخواه

▪ جوزهندی به میزان دلخواه

▪ نمک یک قاشق غذاخوری سرصاف


طرزتهیه تهیه ترشی انبه به روش دوم
مرحله اول انبه را حسابی بشوید و هسته اش را جدا کنید . سپس ان را خرد کرده و رب گوجه را به ان بیفزایید . در مرحله بعدی ابلیمو را اضافه کرده و همچنین نمک، شکر، دارچین و زعفران را به مواد اضافه کنید

در مرحله اخر هم سرکه را به مواد قبلی اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. سپس ان را در ظرفی شیشه ای ریخته و چند روز صبر کنید تا ترشی جا بیفتد. یاد اوری میکنیم این ترشی باید کمی سفت و غلیظ شود .


مواد لازم برای تهیه ترشی انبه به روش سوم
۴ عدد انبه

۲ پیمانه سرکه

یک بوته سیر/یک ق م شکر

یک ق س فلفل قرمز

یک ق م گلپر

یک ق م تخم گشنیز

به‌اندازه لازم نمک و زردچوبه


طرز تهیه ترشی انبه به روش سوم
مرحله اول برای تهیه این ترشی ابتدا انبه را حسابی بشویید ، پوستش را بکنید و هسته اش را جدا کنید .

. سپس ان را مانند سیب زمینی خلال بکنید.

در مرحله بعدی نمک و زردچوبه را روی انبه‌ها بریزید و با دست آنها را با هم حسابی مخلوط کنید . این انبه‌ها را حدود ۲۴ ساعت زیر آفتاب بگذارید. طرز تهیه ترشی انبه

وقتی که ۲۴ ساعت گذشت و انبه‌ها خشک شدند، سرکه را به همراه شکر روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.

در این مرحله باید در یک ظرف شیشه‌ای یک ردیف انبه بریزید، سپس یک ردیف سیر رنده شده، تخم گشنیز، گلپر و فلفل قرمز را هم اضافه کنید. تا زمانیکه هنوز انبه دارید این کار را انجام دهید . سپس شیشه ترشی را در جایی خنک قرار دهید . بعد از سه روز میتوانید از ترشی میل کنید

 

از خواص انبه میتوان به درمان اسهال، رفع بوی بد دهان، ضدعفونی کردن دستگاه گوارش، ادرارآور بودن انبه ، پائین آوردن تب، برطرف کردن عطش، از بین بردن سرفه و تنگی نفس و تقویت کننده روحیه و آرامبخش بودن اشاره کرد . همچنین جالب است بدانید که انبه دارای مقدار زیادی ویتامین A است و برای تقویت چشم، دندان ها، پوست و ‎.‎.‎. کاربرد دارد . زنان باردار سعی کنند کمتر انبه استفاده کنن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید