مواد لازم
کره۲۰۰ گرم
بیسکوئیت .یک و سه چهارم پیمانه
شکر ۳/۴ قاشق چای خوری
نمک۱۱۰ گرم
پنیر خامه ای ۱ قاشق چای خوری
پوست لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش
۴ عدد بزرگ تخم مرغ
۱ پیمانه خامه ترش
طرز تهیه
از قبل فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.برای تهیه لایه بیسکویتی، یک قالب گرد (کمربندی به قطر ۲۲ سانتی متری و ارتفاع ۸ سانتی متر) را با کره چرب کنید.بیسکویت ها را در غذا ساز بریزید و چرخ کنید. کره ی آب شده، یک چهارم پیمانه شکر و یک چهارم قاشق چای خوری نمک را به آن ها اضافه کنید و دوباره بزنید تا خوب باهم ترکیب شوند.خمیر به دست آمده را در کف ودر صورت تمایل (تا حدود دو نیم سانتی متر) از دیواره ی قالب پخش کنید و با پشت و کناره های لیوان آن را فشار دهید.خمیر را برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید، تا سفت شود. سپس آن را روی توری قرار دهید تا خنک شود. درجه حرارت فر را روی ۱۶۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. یک کتری آب را بجوشانید.برای تهیه لایه ی پنیر، پنیر خامه ای (به دمای محیط) را با درجه ی متوسط همزن برقی بزنید تا نرم و پفدار شود. به تدریج شکر را به آن اضافه کنید و بزنید.رنده ی پوست لیمو، آب لیمو و نصف قاشق چای خوری نمک را به سایر مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام مواد را خوب هم بزنید. مواد پاشیده شده به کناره های ظرف را هم تمیز کرده و با سایر مواد ترکیب کنید.خامه ترش را به مواد اضافه کنید و با هم بزنید.قالب را تا نیمه در فویل آلومینیومی بپیچید. ترکیب پنیر را در قالب بریزید و قالب را در سینی فر قرار دهید. آب جوش را در سینی فر،تا ارتفاع نیمی ازقالب، بریزید. سینی فر را در فر قرار دهید و آن را برای یک ساعت و ۴۵ دقیقه بپزید.قالب را از آب خارج کنید و بگذارید تا برای ۲۰ دقیقه خنک شود. با چاقو کناره های کیک را از قالب جدا کنید و بگذارید تا کاملا خنک شود.چیز کیک را چند ساعتی در یخچال بگذارید و آن را سرد سرو کنید.