غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه یخمه تُرُش یکی از غذاهای قدیمی اصفهان

غذا خوشمزه و به واسطه داشتن زردآلو، به و آلو بسیار مقوی ست

مواد لازم:

نمک: کمی
زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
شکر: ۱/۲ استکان
برنج: ۱ استکان
گوشت گوسفند: ۲۵۰ گرم
به خرد شده: ۲ عدد
زردآلو خشک: ۲۰۰ گرم
آلو برقانی: ۳۰ عدد


طرز تهیه

گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم‌پز شود.
آلو، به و پر زردآلو را به گوشت نیم پز افزوده و پخت را ادامه دهید تا این مواد نیز نیم‌پز شوند.
برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیافتد و آب آن کشیده شود.
بعد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هسته‌های آلوها را به تعداد آن‌ها خارج کنید.
بعد از بیرون آوردن هسته‌ها، غذا را با گوشت کوب خوب وزر دهید، سپس شکر را افزوده و مجدداً روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شکر در آن حل شود
سپس یخمه تُرُش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو نمایید.

 

سایر نکات
مقدار شیرینی این غذا بسته به ذائقه خودتان دارد.
می‌توانید شیره خرما را جایگزین شکر نمایید.
از نکات مهم این غذا شمردن آلوها است که هنگام خارج کردن هسته‌ها به تعداد ریخته شده، هسته خارج نمایید.

پس یخمه تُرُش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو نمایید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید