مواد لازم برای ۶ نفر:
ژامبون ورقه شده یک اندازه ۶ ورق
کنسرو مارچوبه ۱ قوطی متوسط
سس مایونز ۱ لیوان
نعنا و ترخان خورد شده ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ پخته شده سفت ۳ عدد
برگ مغز کاهو به مقداریکه ته ظرف را بپوشاند
طرز تهیه
انتهای مارچوبه ها را بزنید .در یک قابلمه آب و نمک را مخلوط کرده و هنگامی که به جوش آمد، مارچوبه ها را به مدت ۵ دقیقه به آن اضافه کنید. سپس مارچوبه ها را بر روی یک دستمال قرار دهید تا آب اضافه آنها گرفته شده و اجازه دهید تا سرد
برگهای کاهو را ته ظرفی که بهتر است گرد باشد بطور منظم میچینیم لای هر ورق ژامبون را چند عدد مارچوبه میگذاریم و لوله می کنیم و انها را بطور منظم بشکل شعاع روی برگهای کاهو قرار می دهیم و تخم مرغهای سفت را در سس مایونز رنده می نماییم
وسبزی خورد شده را با ان مخلوط می کنیم و بااندازه کافی بان نمک و فلفل میزنیم و این سس را روی سرهای مارچوبه میریزیم.