مواد لازم:
سرکه سیب
۱۲۰ میلی لیتر
سس سویا
۲ قاشق غذاخوری
آب
۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای
۱ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل
۱/۴ قاشق چایخوری
پودر خردل
۱/۴ قاشق چایخوری
پودر پیاز
۱/۴ قاشق چایخوری
پودر سیر
۱/۴ قاشق چایخوری
دارچین
۱/۸ قاشق چایخوری
فلفل سیاه
۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
همه مواد را در یک تابه متوسط ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.
تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و مرتب به هم بزنید تا سس به جوش آید.
اجازه دهید تا سس یک دقیقه کامل بجوشد.
تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. سپس به ظرف در بسته انتقال داده و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان